The Batman
80+ Silver
buraya gelip başka yerleri kötülemeyin özel bir yerde insanların kurallarına uymak zorundasın.
Ben aliburaya gelip başka yerleri kötülemeyin özel bir yerde insanların kurallarına uymak zorundasın.
Gayet haklı uyarı. Forum kurallarını okumazsanız böyle olur.Biri yazım hatasıyla Monitör önerisi istemişti ben yazdıktan sonra başlık düzenlenmişti mont yazmıştı, sonrasına random attım falan uyarı verdiler boştu bu uyarı diye rapor edince 1 haftalık uyarı atmışlar.
bnde recep baltaşş namı değer çocuk katilleri destekçisiBen ali
harbiden öyle ya sırf random attım diye bana ban atmışllardıEspiriden ötürü ban atıyorlar. Sonrasında boş bir davranış deyince hakaret sayıp yine ban atıyorlar. Moderatör kitlesi çoluk çocuktan oluşan berbat bir foruma dönüştüler. Recep Baltaş'ın da gidişiyle 1 yıl dayanamazlar.
Alıntıyı görüntüle
Recep abi geçmiş olsun sıkma canınıPPyi recep yaptık diye alerji tuttu adamları heralde ahhah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga burada randoma ban yok değil mi?
Hoşgeldin recep baltaş , seni aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.Espiriden ötürü ban atıyorlar. Sonrasında boş bir davranış deyince hakaret sayıp yine ban atıyorlar. Moderatör kitlesi çoluk çocuktan oluşan berbat bir foruma dönüştüler. Recep Baltaş'ın da gidişiyle 1 yıl dayanamazlar.
Alıntıyı görüntüle
Hocam özel bir yer ne oluyor.buraya gelip başka yerleri kötülemeyin özel bir yerde insanların kurallarına uymak zorundasın.
şahıslara ait kurumsal olmayan yerler mesela ben bir forum açsam desem senin tipini sevmedim banlıyorum desem kimse bir şey diyemezHocam özel bir yer ne oluyor.
Boş düşünce budur işte.şahıslara ait kurumsal olmayan yerler mesela ben bir forum açsam desem senin tipini sevmedim banlıyorum desem kimse bir şey diyemez