masteroogway
80+
Benide virgül koymadım diye banlamışlardı
Asosyal yaş kitlesi küçük saçma sapan bir forum.Espiriden ötürü ban atıyorlar. Sonrasında boş bir davranış deyince hakaret sayıp yine ban atıyorlar. Moderatör kitlesi çoluk çocuktan oluşan berbat bir foruma dönüştüler. Recep Baltaş'ın da gidişiyle 1 yıl dayanamazlar.
Alıntıyı görüntüle
Aldığım hata vardı eskiden konu açmıştım. Gayet açıklayıcı anlatmıştım yine uyarı almıştım. Abi galiba maymuna falan anlatmamız lazım konuyu. Maymun bozuldu maymun istemek hatanın çözümü gibi gibiŞu ana kadar kullanmanız hataydı hocam yeni anlamanıza üzüldüm KASKHRFKHASR
Asosyal yaş kitlesi küçük saçma sapan bir forum.
knk farkındaysan böyle ban yiyen sürüce kişi varTechnopat Sosyal gereksinimlerini karşılayamayan kullanıcı örneği
NABER TEKNOPATPATÇILAR BU FORUM ÇÖP BU ARADA 10 DAKİKADIR KONU ONAYLANMASINI BEKLİYORUM KARANLIK MOD BİLE YOK GÖZÜM KÖR OLDU BENDE DA FORUMA KAYIT OLDUM MİSS GİBİ FORUM ÇİKİLOP GİBİ FORUMMMM KONU AÇINCA 5 SANİYEDE CEVAP GELİYOR OOHHHH MİS GİBİ FORUM NEYSE BB BEN KONU ONAYLANMASINI BEKLERKEN DA...www.technopat.net
napcam ya technopattan ban yedim kendime gelemiyorumAğlama serzenişleri
2017 de üye olmustum sırf bu yüzden aktif üye değilim Tecnopatta. (aynı nickle üyeyim.)hocam o bile az ben yazıyı 10 defa kontrol ediyorum sürekli ban de nin yazımı bu yazım yanlışı var *ç türkçe hocasıyım sanki
O forumun batmasını çok isterimEspiriden ötürü ban atıyorlar. Sonrasında boş bir davranış deyince hakaret sayıp yine ban atıyorlar. Moderatör kitlesi çoluk çocuktan oluşan berbat bir foruma dönüştüler. Recep Baltaş'ın da gidişiyle 1 yıl dayanamazlar.
Alıntıyı görüntüle
İyi yazmışTechnopat Sosyal gereksinimlerini karşılayamayan kullanıcı örneği
NABER TEKNOPATPATÇILAR BU FORUM ÇÖP BU ARADA 10 DAKİKADIR KONU ONAYLANMASINI BEKLİYORUM KARANLIK MOD BİLE YOK GÖZÜM KÖR OLDU BENDE DA FORUMA KAYIT OLDUM MİSS GİBİ FORUM ÇİKİLOP GİBİ FORUMMMM KONU AÇINCA 5 SANİYEDE CEVAP GELİYOR OOHHHH MİS GİBİ FORUM NEYSE BB BEN KONU ONAYLANMASINI BEKLERKEN DA...www.technopat.net
Sırf seoya uymak adına öule yapıyorlarBenide virgül koymadım diye banlamışlardı