firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,325
beni çok ediyo paket ettim duruyor ya (başka oled) Firmware update ile düzeliyor mu bu?Yazılar sizde de çok rahatsız ediyor mu
beni çok ediyo paket ettim duruyor ya (başka oled) Firmware update ile düzeliyor mu bu?Yazılar sizde de çok rahatsız ediyor mu
Jelatini sökünce bende hiç yansıma kalmadı hocam neredeyse, film izlerken odaklanınca görüyorum kendimi de abartı gelmedi bana.Masamı almadım daha 120cm masa kendi standı ile şuan ama kullanmam bunu bu kadar dandik bir taban görmedim hayatımda
Bütün testler bitti ölü piksel yok uniformity gemini harika dedi eizodan bütün testleri yaptım. Tek şey bembeyaz olunca ekran en alt 1 piksel sırası magenta gibi en üst çerçeve 1 piksel sırası yeşil oluyor gemini çok normal dedi qd oled in görüntü oluşturması ile alakalı dedi harika bir şey saat 19.30 evim Güneş almıyor kendi yansımamı görüyorum ekran glosy severlere 2 çift lafım olur bundan sonra glosy kullanıyorsanız mağara gibi olması lazım odanın çok net söylüyorum
Sadece oyun için kullanıcam hocam ben bir kaç text açtım çok rahatsız etmedi 4k main monitor alıcam o işler içinYazılar sizde de çok rahatsız ediyor mu
Panel aynı ancak o kadar ayar yapmış olmama rağmen durumu bende çözemedim hocam. Muhtemelen MSI olan ürünü kullanmaya devam edeceğim gibi.Ne gibi farklar var hocam aynı panel değil mi neden fark oluyor ki?