GEREKSİZ KASMA

ofkk

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım bu özelliklerde windows crack diyedir sorun diye windows key aldım ama gene sorun geçmiyor durduk yere 5 6 saat geçtikten sonra ısınma bile yokken fare takılıo pc kasıyor hiçbiryere tıklanmıyor ve ekran gidiyor pcyi kapa aç yapınca düzeliyor yardımcı olacak arkadaşlar var mı ??????????

Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım bu özelliklerde windows crack diyedir sorun diye windows key aldım ama gene sorun geçmiyor durduk yere 5 6 saat geçtikten sonra ısınma bile yokken fare takılıo PC kasıyor hiçbiryere tıklanmıyor ve ekran gidiyor pcyi kapa aç yapınca düzeliyor yardımcı olacak arkadaşlar var mı ??????????
Fsp hydro yerine Aerocool Kcas Plus 700w 80+ tercih et , Fsp 12v kanalından max 660w verirken Aerocool 698W veriyor

Pardon almışssın :D ,format at ,driverlerini kendin kur , ve mem test yap

Driverlar güncel mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: GRR8
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım bu özelliklerde windows crack diyedir sorun diye windows key aldım ama gene sorun geçmiyor durduk yere 5 6 saat geçtikten sonra ısınma bile yokken fare takılıo PC kasıyor hiçbiryere tıklanmıyor ve ekran gidiyor pcyi kapa aç yapınca düzeliyor yardımcı olacak arkadaşlar var mı ??????????
bu dediğin sanırım drop oluyor arada bi drop yiyorsun bir şey yükledikten sonramı oldu ? görev yöneticisinin resimin atarmısın arkada neler çalışıyor

Crack oyun indirmeden kaynaklanabilir eğer crack oyun indirmediysen sistemde bir sıkıntı olabilir test yap ve o sisteme bir 8GB daha ram eklemeni öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca SSD olarakta pek yeterli değil bence 1TB HDD almanı öneriririm

Ezzdebug led yanıyor galiba sorununuz bios güncel mi ?

Geri