Gereksiz konu açmayın.

Dolar Bey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,218
Yanlış anlamayın beni ihtiyacı olanlar vardır ama ... ile ... darboğaz yaparmı bunu sırf meraktan soranlar var eğer konunuz çözüldüyse yükseltmeyin forum listesine bakıyorum ... konusu forum listelerinde ortada sayfaya reset atıyorum o konuyu en üstte görüyorum (yükseltme sınırının olduğunu biliyorum)
Lütfen konu çok görülsün veya reaksiyon olsun diye konuyu yükseltmeyin birsürü önemli konunun önüne geçiyor çünkü.
Biliyorum A2 türkçe ama konuyu açtıktan yaklaşık 1 dakika sonra forum listesinde göremiyorum. Biraz sinirlendim

Son düzenleme:
Haklısın be ustam...

Yanlış anlamayan beni ihtiyacı olanlar vardır ama ... ile ... darboğaz yaparmı bunu sırf meraktan soranlar var eğer konunuz çözüldüyse yükseltmeyin forum listesine bakıyorum ... konusu forum listelerinde ortada sayfaya reset atıyorum o konuyu en üstte görüyorum (yükseltme sınırının olduğunu biliyorum)
Lütfen konu çok görülsün veya reaksiyon olsun diye konuyu yükseltmeyin birsürü önemli konunun önüne geçiyor çünkü.
Biliyorum A2 türkçe ama konuyu açtıktan yaklaşık 1 dakika sonra forum listesinde göremiyorum. Biraz sinirlendim
Dur, senin icin Google`da ariyim
Bu da olmasa ne yapardık kim bilir?

Gereksiz konu açmayın diyerek gereksiz konu açmak mı? WOW! Raporla dostum? Konu açarak önüne şu ana kadar kimse geçemedi.

Haklısınız hocam.

Gereksiz konu açmayın diyerek gereksiz konu açmak mı? WOW! Raporla dostum? Konu açarak önüne şu ana kadar kimse geçemedi.
Şuanda Konu dışı listesinde anlık 4. sıradayım insanların burada neler paylaştıklarına bakın onların arasında en önemlisi benim sanırım

Şuanda Konu dışı listesinde anlık 4. sıradayım insanların burada neler paylaştıklarına bakın onların arasında en önemlisi benim sanırım
Raporla geç.

Geri