A_TURAN_A
80+ Bronze
tık hızı kuponuya birleştirip alınabiliyor mu bilginiz var mı
tık hızı kuponuya birleştirip alınabiliyor mu bilginiz var mı
Kart istiyor bende kahretti yaGetir uygulamasından getir finansa üye olup kyc yapın, sanal kart oluşturup hesaba 3-5tl para atın. Hepsiburada hepsipay kısmından sanal kartınızı kullanarak yükleme yapın sonrasında hesabınıza 350tl getir para tanımlanacak ve tüm getir siparişlerinde geçerli (getir büyük-getir-getiryemek-getir çarşı) ayrıca kupon da kullanabiliyorsunuz bedavaya geliyor
Not: Ödeme tamamlama adımında kartın altında getir para kullan tikinde gözükecek gelen para, bakiye olarak gözükmeyecek.
Dipnot: Getirparayı n11de de kullanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Tabi ki kupon kullanabilirsin. Kupon kullanıyorsun ödeme kısmında getir para çıkıyor zaten.tık hızı kuponuya birleştirip alınabiliyor mu bilginiz var mı
Teşekkür ederimTabi ki kupon kullanabilirsin. Kupon kullanıyorsun ödeme kısmında getir para çıkıyor zaten.
Sanal hesap kartı mı kredi kartımı açmamız lazım hocam fark ediyor mu?Anlatım biraz karışık olmuş ama hallettim. Getirfinans ile hesap açtıktan sonra başka bir banka hesabınızdan getirfinans hesabınıza para aktarmanız lazım. Sonra getirfinans üzerinden sanal kart açarak sanal kart bilgileri ile bakiyenizi hepsipay'e aktarınca işlem tamamlanıyor.
Garip bir şekilde bende olmuyor son adımda nerde hata yapıyoruz acabaGetir uygulamasından getir finansa üye olup kyc yapın, sanal kart oluşturup hesaba 3-5tl para atın. Hepsiburada hepsipay kısmından sanal kartınızı kullanarak yükleme yapın sonrasında hesabınıza 350tl getir para tanımlanacak ve tüm getir siparişlerinde geçerli (getir büyük-getir-getiryemek-getir çarşı) ayrıca kupon da kullanabiliyorsunuz bedavaya geliyor
Not: Ödeme tamamlama adımında kartın altında getir para kullan tikinde gözükecek gelen para, bakiye olarak gözükmeyecek.
Dipnot: Getirparayı n11de de kullanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Getir büyükte kullanılmıyor ondandır.
evet hocamtık hızı kuponuya birleştirip alınabiliyor mu bilginiz var mı
Sanal hesap kartı hocam.Sanal hesap kartı mı kredi kartımı açmamız lazım hocam fark ediyor mu?
Başta kullanılıyordu hatta ben orda kullandım sonradan kaldırmışlar sanırım.Getir büyükte kullanılmıyor ondandır.
Getir büyükten kaldırmışlar, getir - getir yemek ve n11de çalışıyor.
Bizim faydamızaydı. Orada bazı şeyler uygun. Getir aşırı pahalı.Sanal hesap kartı hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başta kullanılıyordu hatta ben orda kullandım sonradan kaldırmışlar sanırım.
Evet hatta ben 1 alana ikincisi %60 indirimli fırsatından faydalandım + 125tl de kupon kullandım aşşırı bedava olmuştu.Bizim faydamızaydı. Orada bazı şeyler uygundu. Getir aşırı pahalı.
reis nasıl kullanılırEvet hatta ben 1 alana ikincisi %60 indirimli fırsatından faydalandım + 125tl de kupon kullandım aşşırı bedava olmuştu.