copierbond
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Kampanyadan ekledim. Kampanya eklendi diyor ama yok tekrar girdim kodu daha önce kullanmışsın diyor.
Kod Bitmiştir Ben KullandımKampanyadan ekledim. Kampanya eklendi diyor ama yok tekrar girdim kodu daha önce kullanmışsın diyor.
Ben şimdi kullandımKod Bitmiştir Ben Kullandım
Kulandım teşekkürler kod için
4 Saat Önce Giridm Hala Gözükmüyor Siz Nasıl KullanıyorsunuzBen şimdi kullandım
Bendede 4 SaattirKampanyadan ekledim. Kampanya eklendi diyor ama yok tekrar girdim kodu daha önce kullanmışsın diyor.
Ben de kullanamıyorum kod eklenmiştir diyor fakat herhangi bir sepet tutarında değişiklik veyahut kuponlar kısmında bir kupon gözükmüyor.4 Saat Önce Giridm Hala Gözükmüyor Siz Nasıl Kullanıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bendede 4 Saattir
sanırım getirde daha önce sipariş verenler içindi bu kupon. benim hesapta da ilk siparişe 1000tl 500tl indirim vardı4 Saat Önce Giridm Hala Gözükmüyor Siz Nasıl Kullanıyorsunuz
Bendede 4 Saattir
sanırım getirde daha önce sipariş verenler içindi bu kupon. benim hesapta da ilk siparişe 1000tl 500tl indirim vardıBen de kullanamıyorum kod eklenmiştir diyor fakat herhangi bir sepet tutarında değişiklik veyahut kuponlar kısmında bir kupon gözükmüyor.
Evet başlıkta belirtmiştim getir diye zaten.Kulandım teşekkürler kod için
Normal getir hocam. Getir büyük değil.Yemek Mi Normal Mi?
Hocam 7 litre süt 600 lira olmamalı ne aldın sen tam olarak7 litre süt aldım saol
O bende de varmış baktım şimdi ama alacak uygun fiyatlı bir şey göremedim. Market fiyatıyla aynı ya da daha uygun fiyatlı ürünleri alıyorum sadece. Öbür türlü çok bir anlamı olmuyor kuponun.750ye 300 bende getirde
maden suyu, peynir, nescafe xpress, ayran aldım ben marketten ucuza geldi bi kontrol etEvet başlıkta belirtmiştim getir diye zaten.
Normal getir hocam. Getir büyük değil.
Hocam 7 litre süt 600 lira olmamalı ne aldın sen tam olarak
O bende de varmış baktım şimdi ama alacak uygun fiyatlı bir şey göremedim. Market fiyatıyla aynı ya da daha uygun fiyatlı ürünleri alıyorum sadece. Öbür türlü çok bir anlamı olmuyor kuponun.