Neler Yeni

Getir, alıcağım ürün dışında para alıyor mu?

Mustifa

80+ Bronze
Örnek: ben 5 tl lik bişey aldım 15 tl falan oluyor mu yoksa 5 tl ise direk 5 tl hiç bi ücret yok. Nasıl oluyor?

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Örnek: ben 5 TL lik bişey aldım 15 TL falan oluyor mu yoksa 5 TL ise direk 5 TL hiç bi ücret yok. Nasıl oluyor?
sipariş taban fiyatı var sanırım onu geçmen gerekiyo tutup da bi ürün için getirmezler heralde

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Örnek: ben 5 TL lik bişey aldım 15 TL falan oluyor mu yoksa 5 TL ise direk 5 TL hiç bi ücret yok. Nasıl oluyor?
Minimum sipariş tutarı 25tl diye biliyorum.Ayrı olarak aldığınızdan ek 5tl de getirme ücreti alıyorlar.Hepsi en son aşamada ne kadar ödüyeceğiniz gözüküyor.Kampanyalara bakabilirsiniz 30tl'ye 20tl gibi indirimler olabiliyor.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
1 tane ürün bile alabilirsiniz. Önemli olan min sepet tutarını geçmek. Getir'de getirme ücreti 5 TL olarak ek bir ücret ekleniyor. Getir büyük tarafında getirme ücreti yok. Ama kampanyalar tarafında 30 TL'lik sepete 20 TL indirim uygulanabiliyor. Çekiliş kampanyası bol bol oluyor.

Mustifa

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 tane ürün bile alabilirsiniz. Önemli olan min sepet tutarını geçmek. Getir'de getirme ücreti 5 TL olarak ek bir ücret ekleniyor. Getir büyük tarafında getirme ücreti yok. Ama kampanyalar tarafında 30 TL'lik sepete 20 TL indirim uygulanabiliyor. Çekiliş kampanyası bol bol oluyor.

Hesabımı yeni oluşturdum ilk kez sipariş vericektim getirme ücreti almıyorlar galiba. Çünkü getirme ücreti üzerdine çizgi var ve ödenecek tutara sadece poşet parası eklenmiş.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Hesabımı yeni oluşturdum ilk kez sipariş vericektim getirme ücreti almıyorlar galiba. Çünkü getirme ücreti üzerdine çizgi var ve ödenecek tutara sadece poşet parası eklenmiş.
İndirim de vardır mutlaka bakın derim kampanyalara.

Top Bottom