sipariş taban fiyatı var sanırım onu geçmen gerekiyo tutup da bi ürün için getirmezler heraldeÖrnek: ben 5 TL lik bişey aldım 15 TL falan oluyor mu yoksa 5 TL ise direk 5 TL hiç bi ücret yok. Nasıl oluyor?
Minimum sipariş tutarı 25tl diye biliyorum.Ayrı olarak aldığınızdan ek 5tl de getirme ücreti alıyorlar.Hepsi en son aşamada ne kadar ödüyeceğiniz gözüküyor.Kampanyalara bakabilirsiniz 30tl'ye 20tl gibi indirimler olabiliyor.Örnek: ben 5 TL lik bişey aldım 15 TL falan oluyor mu yoksa 5 TL ise direk 5 TL hiç bi ücret yok. Nasıl oluyor?
1 tane ürün bile alabilirsiniz. Önemli olan min sepet tutarını geçmek. Getir'de getirme ücreti 5 TL olarak ek bir ücret ekleniyor. Getir büyük tarafında getirme ücreti yok. Ama kampanyalar tarafında 30 TL'lik sepete 20 TL indirim uygulanabiliyor. Çekiliş kampanyası bol bol oluyor.Örnek: ben 5 TL lik bişey aldım 15 TL falan oluyor mu yoksa 5 TL ise direk 5 TL hiç bi ücret yok. Nasıl oluyor?
1 tane ürün bile alabilirsiniz. Önemli olan min sepet tutarını geçmek. Getir'de getirme ücreti 5 TL olarak ek bir ücret ekleniyor. Getir büyük tarafında getirme ücreti yok. Ama kampanyalar tarafında 30 TL'lik sepete 20 TL indirim uygulanabiliyor. Çekiliş kampanyası bol bol oluyor.
İndirim de vardır mutlaka bakın derim kampanyalara.Hesabımı yeni oluşturdum ilk kez sipariş vericektim getirme ücreti almıyorlar galiba. Çünkü getirme ücreti üzerdine çizgi var ve ödenecek tutara sadece poşet parası eklenmiş.