yufuscuk
80+ Silver
Dahası
O baya iyi o zmn böyle devamYerli markalarımızdan biri.
O baya iyi o zmn böyle devamYerli markalarımızdan biri.
Hayır her hafta geliyor böyle kampanyalar. Bazen 40 TL'ye 30 tl indirim bazen 30 TL'ye 20 tl indirim50 tane yeni hesap mı açtın naptın
Hayır her hafta geliyor böyle kampanyalar. Bazen 40 TL'ye 30 TL indirim bazen 30 TL'ye 20 TL indirim
Yok abi maksimum 5 lira farkediyor kampanyalı alınca marketten çok daha ucuza geliyor 5 magnuma 10 lira vermiştimFiyatları markete oranla bir hayli yüksek, oradan çıkıyordur parası
Kampanyalar birleşmiyor, Banabi kullanıyorum o yüzden.Yok abi maksimum 5 lira farkediyor kampanyalı alınca marketten çok daha ucuza geliyor 5 magnuma 10 lira vermiştim
Daha az önce 44tllik alışverişi 14tlye getirdim gerçekten anlam veremiyorum bendeAbi çok deli kampanyalar yapıyorlar 30 TL'ye 20 TL indirim yapıyorlar bu parayı nasıl buluyorlar anlamıyorum.
İŞTE TÜRKÜN GÜCÜ BE AUUUUUUUUUGetir'den yine çok büyük bir yatırım daha. Açıkçası ben şaşırdım bu habere
Getir, N11'i Satın Alıyor! | Donanim Arşivi
Getir markası son yıllarda ülkemizden çıkmış büyük markalardan biri oldu, üstelik bunu kısa diyebileceğimiz bir zaman içerisinde gerçekleştirdi. Haliyle kısadonanimarsivi.com
Başarıları daim olsun.Getir'den yine çok büyük bir yatırım daha. Açıkçası ben şaşırdım bu habere
Getir, N11'i Satın Alıyor! | Donanim Arşivi
Getir markası son yıllarda ülkemizden çıkmış büyük markalardan biri oldu, üstelik bunu kısa diyebileceğimiz bir zaman içerisinde gerçekleştirdi. Haliyle kısadonanimarsivi.com
Bende getir kullanıyorum hocamKampanyalar birleşmiyor, Getir kullanıyorum o yüzden.