Neler Yeni

Getir, N11'i Devralıyor!

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,317
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sadece ilk siparişe özel yapıyorlar onu. Gerisi normal pek bir şey yok.
Hayır, bana sürekli 40 TL'ye 20 TL indirim, 60 TL'ye 30 TL indirim gibi kampanyalar geliyor. Bazen 90 TL'ye 30 TL gelebiliyor ama genellikle hep iyi kampanyalar geliyor ve kampanya harici de nadir alışveriş yapıyorum.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Kuryeleri köle gibi günde 13-15 saat çalıştan ve hiç bir haklarını vermeyen rezil şirket.
Çalışma saatlerini sen seçiyorsun diye biliyorum. Ayrıca 13-15 saat beleşe mi çalışıyorlar? Kurye köle gibi çalışmak isterse çalıştırılır. Karşılığında da parasını alır. Az çalışırsan az, çok çalışırsan çok kazanırsın.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,449
İsim
Emir Bayram

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri

arisaka

80+ Bronze
Çalışma saatlerini sen seçiyorsun diye biliyorum. Ayrıca 13-15 saat beleşe mi çalışıyorlar? Kurye köle gibi çalışmak isterse çalıştırılır. Karşılığında da parasını alır. Az çalışırsan az, çok çalışırsan çok kazanırsın.

Aynen brom aynen öyle.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hayır, bana sürekli 40 TL'ye 20 TL indirim, 60 TL'ye 30 TL indirim gibi kampanyalar geliyor. Bazen 90 TL'ye 30 TL gelebiliyor ama genellikle hep iyi kampanyalar geliyor ve kampanya harici de nadir alışveriş yapıyorum.
Ya ben onlardan bahsetmiyorum. Yoksa bana da geliyor onlar. Mesela 50 liraya 25 lira indirim verdi daha yeni. Ancak alacağım şeyin ederi zaten 25 lira. Yani indirim yapıyormuş gibi gösteren kampanyaları saymıyorum.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,642
İsim
Mert Metshi
Ya ben onlardan bahsetmiyorum. Yoksa bana da geliyor onlar. Mesela 50 liraya 25 lira indirim verdi daha yeni. Ancak alacağım şeyin ederi zaten 25 lira. Yani indirim yapıyormuş gibi gösteren kampanyaları saymıyorum.
Sabit fiyatları ürünler alabilirsin mesela magnum her yerde aynı fiyat

tu9berk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tuğberk Kaan Şatır
Instagram
tu9berk
Steam
tu9berk
Discord
tu9berk#3972
Sadece ilk siparişe özel yapıyorlar onu. Gerisi normal pek bir şey yok.
yok ben bir süredir yemek sepeti yerine getir kullanıyorum. kesinlikle getir daha iyi gerek kampanyaları olsun gerek destek kısmı. dediğiniz yere gelirsek sadece ilk sipariş için değil ilk 5 sipariş için bu tarzda kampanyaları vardı sonrasında da sık sık indirim fırsatları sunuyorlardı. yemek sepetinin 30 tllik adanayı 50 tlden 30 a düşürmesinden çok daha iyi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok onun orası öyle ama aynı siparişimi daha önce migros sanal marketten de hazırlamıştım fiyat karşılaştırması yapmak için yine 20 tl gibi bir fark oluyordu

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
yok ben bir süredir yemek sepeti yerine getir kullanıyorum. kesinlikle getir daha iyi gerek kampanyaları olsun gerek destek kısmı. dediğiniz yere gelirsek sadece ilk sipariş için değil ilk 5 sipariş için bu tarzda kampanyaları vardı sonrasında da sık sık indirim fırsatları sunuyorlardı. yemek sepetinin 30 tllik adanayı 50 tlden 30 a düşürmesinden çok daha iyi :D
Getir Yemeksepetinden daha iyi şu an evet ama Getir'in de 50 TL'lik kebabı hiç 30 aşağısına verdiğini görmedim. O kebabın hakkı zaten 30 lira.
Mesela 2 siparişe 1 sipariş hediye kampanyasını yaptım. 35 liradan aşağı alamıyorsun. Hediye diyor ama illaki biseyler ekletiyor sepetine.
Ondan sonra 5 siparişe 20 lira indirim kampanyasını kullandım yine pek bir şey degismedi. Bunlar biraz göz boyama tabii ama Tıkla gelsin ve Yemeksepetinden bir tık daha iyi olduğu için onu kullanıyoruz.

Top Bottom