IOS Getmobil ücret ister mi sizce

Reaksiyon skoru
3
Dostlar yaklaşık 3-4 ay önce get mobilden iphone 15 cihaz satın aldım mükemmel kondisyonda sıfıra en yakın şekilde telefon bana ilk başta mükemmel gözüktü yakından bakmadığın sürece vuruk çizik göçük yoktu sıfr gibiydi neredeyse dün kılıfından çıkarırken lense takılmış olmalı birden elime 2.kameranın lensi geldi telefonu aldığımda 12 ay getmobil garantiliydi ve bendeyken ne yere düştü ne bir yere çarptım herhangi bir ücret çıkarır mı arkadaşlarıma sorduğumda yan sanayi parça dediler lens için ne yapmalıyım

Ekler

• 78587eb6-189d-46d8-bc02-01f728c2731d.webp
    78587eb6-189d-46d8-bc02-01f728c2731d.webp
    35.1 KB · Hit: 28
  • 96230f0a-5833-40cd-8b81-e2fad5585a42.webp
    96230f0a-5833-40cd-8b81-e2fad5585a42.webp
    40.1 KB · Hit: 27
Dostlar yaklaşık 3-4 ay önce get mobilden iphone 15 cihaz satın aldım mükemmel kondisyonda sıfıra en yakın şekilde telefon bana ilk başta mükemmel gözüktü yakından bakmadığın sürece vuruk çizik göçük yoktu sıfr gibiydi neredeyse dün kılıfından çıkarırken lense takılmış olmalı birden elime 2.kameranın lensi geldi telefonu aldığımda 12 ay getmobil garantiliydi ve bendeyken ne yere düştü ne bir yere çarptım herhangi bir ücret çıkarır mı arkadaşlarıma sorduğumda yan sanayi parça dediler lens için ne yapmalıyım
Ayrıca apple olarak kendi garantiside mevcut

değiştirirler mi bilmiyorum ama denemekte fayda var yüksek ihtimalle kullanıcı hatası derler ama bence bi sor yinede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca apple olarak kendi garantiside mevcut
şu anda sadece kendin o lense hiç dokunma ve toz vs gelmesin temizlemek aşırı zor

kamerayı kapat toz almasın alırsa geçmiş olsun diyebilirim sıkıntı oluyor

Hocam klasik getmobil almayın aldırmayın diyoruz ama alıyorlar.Neyse git görüş önce apple ile olmazsa getmobil ile görüş ama gemelde garantiyi vermemek için bahane uyduruyor getmobil.Şansını dene olmazsa thh

Geri