Neler Yeni

Gezi olayları bildirisini okuyan terörist ibb'de işe alınmış...

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Ulan Barzani ile miting yapan benim babam mıydı? :D
Otobüs dolu PKK'lıyı ülkeye sokup, karşılatan CHP miydi?
Büyük ihtimal yaşı küçük bir arkadaşsın ve ailen hangi fikrin fanatikliğini yapıyorsa sen de sorgulamadan o görüşü savunuyorsun.
Yurtiçinde terörü bitiren, yurtdışı harekatları düzenleyen CHP miydi?
Girilemez, varılamaz denilen dağları aşan oralara karakol diken CHP miydi?
İnsansız hava araçları ile pkk deliklerine gömen CHP miydi?

Evet geçmişte hatalar oldu ve şimdi hatalar misliyle telafi edildi.
Türkiye Cumhuriyeti'nin yurt içi ve yurtdışı en geniş kapsamlı terörle mücadele operasyonlarını bu hükümet yapmıştır ve başarıya ulaşmıştır.
Eski defterleri, eski hataları bahane ederek günümüz terörle mücadele başarılarını görmezden gelmeyiniz!

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Türkiye Cumhuriyeti'nin yurt içi ve yurtdışı en geniş kapsamlı terörle mücadele operasyonlarını bu hükümet yapmıştır ve başarıya ulaşmıştır.
Eski defterleri, eski hataları bahane ederek günümüz terörle mücadele başarılarını görmezden gelmeyiniz!
Telafi edilmiş hatalar beyler. :ddddd

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
:D Kendi fikirleriniz malesef forumda kavga çıkartacak cinsten. Neyin ne olduğu belli zaten. İkinizin yaptığı tek şey CHP ye terörist demek malesef.
İsterseniz biraz hapse girmek istemediğim için yazmadığım partinin yaptığı yolsuzluklardan, söylediği yalanlardan, halkı nasıl koyun yerine koyduğundan, rüşvetçiliğinden, adaletsizliğinden bahsedin? Ne dersin? İşinize gelmiyor tabii.
Hocam şu an terörle mücadele konusunda konuşuyoruz, aç o konuları oraya da geliriz. Eleştirilecek kim varsa eleştiririz.
Ki mesajlarımı genel olarak incelerseniz bunu da göreceksiniz.

Yani ne anlatıyorsunuz burada?
Cümle kurarak iletişime geçiniz.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
1612727771942.png

Böyle devam edin.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
kozmik odaya giren chp idi değil mi türkiyenin 70 yılldır hazırladığı ülkenin en kritik planlarını ingiltereye fransaya satan chp idi en deneyimli subaylarımızı pilotlarımızı şehit eden chp idi değil mi bunların hesabı sorulacak aktroller
Neymiş arkadaş 70 yıldır hazırladığı plan?
En deneyimli askerlerimizi, pilotlarımızı, mühendislerimizi, doktorlarımızı, bilim adamlarımızı... şehid eden bu devletin içine sızdırılmış Fetullahçı terör örgütü mensupları idi.
Bu örgüt ülkeye 40 yılı aşkın süredir beladır.
40 yıl önce kim vardı, kimler ülkenin başındaydı gidin onlardan hesap sorun!

çoban lazım buraya
Bu ve buna benzer düşünülmeden yazılmış cevaplarla hiçbir yere varamazsınız.
Karşı koyamadığınız, haklı çıkamadığınız her kim varsa anında koyun muamelesi yapmanız sizi küçük düşürmektedir!
Cümle kurarak, düzgünce fikirlerinizi beyan ediniz. İnsanlık bunu var olduğu günden beridir yapıyor ama siz neden beceremiyorsunuz ? :unsure: :unsure:

Rampage KB-R105

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
elime bir şey geçmeyecek bu konu hakkında yorum yapınca adamı işten falan atmayacaklar haklı olmak için konuşsaydım çoban lazım buraya demezdim boş boş konuşurdum 2 saat ve arkadaşların koyun muamelesinede sonuna kadar katılıyorum

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Faruk
Neymiş arkadaş 70 yıldır hazırladığı plan?
En deneyimli askerlerimizi, pilotlarımızı, mühendislerimizi, doktorlarımızı, bilim adamlarımızı... şehid eden bu devletin içine sızdırılmış Fetullahçı terör örgütü mensupları idi.
Bu örgüt ülkeye 40 yılı aşkın süredir beladır.
40 yıl önce kim vardı, kimler ülkenin başındaydı gidin onlardan hesap sorun!

Bu ve buna benzer düşünülmeden yazılmış cevaplarla hiçbir yere varamazsınız.
Karşı koyamadığınız, haklı çıkamadığınız her kim varsa anında koyun muamelesi yapmanız sizi küçük düşürmektedir!
Cümle kurarak, düzgünce fikirlerinizi beyan ediniz. İnsanlık bunu var olduğu günden beridir yapıyor ama siz neden beceremiyorsunuz ? :unsure: :unsure:
terör örgütüne falan mensup değildi element uydurmayınız efenim ingiliz torunu iseniz bilemiyorum

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
elime bir şey geçmeyecek bu konu hakkında yorum yapınca adamı işten falan atmayacaklar haklı olmak için konuşsaydım çoban lazım buraya demezdim boş boş konuşurdum 2 saat ve arkadaşların koyun muamelesinede sonuna kadar katılıyorum
Kendiyle bu denli çelişen, ve mantıksız cümle kuran bir kimseyle ilk kez karşılaşıyorum.
''Haklı çıkmak için konuşsaydım'' yazmış, sen ne için konuşuyorsun o zaman? Bomboş sallıyorsun demek ki.
''Haklı çıkmak için boş boş konuşmam lazımdı'' Haklı çıkan zaten düzgünce fikirlerini beyan ettiği, akla ve mantığa kabul ettirdiği için haklıdır. Boş konuşan bir kimse haklı çıkamaz.
(Tavsiyem kitap okuyun)

terör örgütüne falan mensup değildi element uydurmayınız efenim ingiliz torunu iseniz bilemiyorum
Bir dakika; şu an Fetö'nün ülkeye verdiği zararı yok sayan bir cümle mi okuyorum?

Excator23cm

80+ Gold
CHP'nin artık çok kötü yönetildiğini düşünüyorum.Muhalefet olan görevlerinide yerine getiremiyorlar.Zaten CHP'nin başındaki zat belii.
Ülkeyi düzgünce yönetecek kimse yok gibi ülkede CHP'nin o teroristleri neden savunduğunuda anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fetö ile yakın fotoğrafları olan da cumhurbaşkanı bu ülkede.
Apk'lılar onu kabul ediyor.Ama sen böyle diyerek sende onlarla aynı şeyi yapmış oluyorsun.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
O yıllarda Erdoğan, Fetönun gelecekte darbe yapacağını nereden bilsin? Kahin değil ya.
Bunun örnekleri tonlarca var dostum, ben bir siyasi partiyi savunmuyorum; ancak bir kişi bir başkasını ”bir şey”le suçlarken kendisinin “o şeye” daha büyük bir şekilde bulaşması sadece ironik bir komedi seansıdır. İzlerken güldürür, güldürürken de düşündürür; “kimi kekliyor bunlar” diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben pozitif bir insanım yine de terörle mücadelenin başarıya ulaştığını söylemek şu anlık zannımca sadece kendimizi kandırmak olur.

Terör küçük bir olay demeye çalışmıyorum, terörün arkasında başka ülkelerin olabileceğini de biliyorum; ancak unutmayın ki bir grup çapulcu ile bir ”ülke”nin çatışmasında başarı bu tarz bir şey değildir.

Top Bottom