Excator23cm
80+ Gold
İnternet altyapısını geçtim daha normall altyapı bile yok İzmirde her yıl sel oluyor sular taşıyor ama neden beleediye başkanı bu işe bir el atmıyorForum yönetiminin bu işe bir el atması gerektiğini düşünüyorum (DA Partisi fln değil siyasete atılın demiyorum)
Daha önce de aynı kişinin konusunda bir şeyler demiştim. Aynılarını aşağıya ekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Ve dediğim olay aynı şekilde devam ediyor.
Bakın ben asla bir partiyi savunmam, eğer o adam işini iyi yapıyorsa onu savunurum.
Örneğin Tunç Soyer, tamam kendisinin eksiklikleri var elbet ama İzmir Aykome Yönetiminde Karantina sürecinde sadece haberleşme (internet) altyapıları için "kurul toplanmadan" Kararın netleştirilmesini sağladı. Öteki türlü 2 haftada altyapının gelmesini kusura bakmayın ama hiç göremezdiniz iki haftada.
Mansur Yavaş, adam gerçekçi. Ankara'daki kar küreme araçlarına kamera sistemi yerleştirip bir web sitesi üzerinden halka sunmuş. Dertlere derman olmuş. Ankara'da oturan çoğu tanıdığım kendisinin icraatlerinden memnun. Şimdi ne diyeyim?
Lütfen artık bu tip insanları manipüle edecek konulara müdahale edin. Bütün bu konularda karşıma bu kullanıcının çıkması artık sadece beni değil forumdaki başka üyeleri de bezdirdi.
Ha konuyu açan insan, siyasi görüşünü belirtmeyi ÇOK İstiyorsan bunu savunduğun kişinin/partinin yaptıklarını gözümüze sokarak yapma lütfen.