Tel Vurdu Beni
80+ Bronze
Küçük dediğiniz çete bu ülkeye 400 milyar dolar para ve binlerce insan kaybettirmiştir.Bunun örnekleri tonlarca var dostum, ben bir siyasi partiyi savunmuyorum; ancak bir kişi bir başkasını ”bir şey”le suçlarken kendisinin “o şeye” daha büyük bir şekilde bulaşması sadece ironik bir komedi seansıdır. İzlerken güldürür, güldürürken de düşündürür; “kimi kekliyor bunlar” diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben pozitif bir insanım yine de terörle mücadelenin başarıya ulaştığını söylemek şu anlık zannımca sadece kendimizi kandırmak olur.
Terör küçük bir olay demeye çalışmıyorum, terörün arkasında başka ülkelerin olabileceğini de biliyorum; ancak unutmayın ki bir grup çapulcu ile bir ”ülke”nin çatışmasında başarı bu tarz bir şey değildir.
Evet, şurada haklısınız terörle mücadele hala tamamen başarıya ulaşamadı. Tamamen başarıya ulaşsaydı Suriye'deki terör yuvaları dağıtılmış olup, örgütün en üst kademeleri mahkemelerde yargılanıyor olurdu. Meclisteki terör vekilleri meclisten atılmış olurdu.
Ben geçmiş zamana göre değerlendiriyorum. Eskiden olan karakol baskınları artık yok. Her gün gelen onlarca şehid haberi yok. Köyü basılan, topluca katledilen halk yok.
Çocuğu dağa kaçırılan ailelerin devletten aldığı destekle örgütün karşısında duracağı güç var!