Neler Yeni

Ghikbb

MehmeTD

80+ Bronze
Beğenmediğini anladğın nooktada neden karışmadınki? Bence en iyi çözüm sıfıra vurmak saçlarım sağlıksızdı o yüzden kestim vs. diyebilirsin en azından

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,626
İsim
Lokman Doğan
bu ne lan dayı senin sulukule şeylerine benzetmiş

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
lappelduvide
gayet güzel duruyo lan valla dalga geçmiyorum

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Ahmet Kıvrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Allah rahmet eylesin dostum böyle gezmektense üçe vururdum şerefimle gezerdim daha iyi
O kadar kötü diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

gayet güzel duruyo lan valla dalga geçmiyorum
Abi ne güzeli ya mahvetti adam beni

bu ne lan dayı senin sulukule şeylerine benzetmiş
Nasıl kurtarırım be abi

Beğenmediğini anladğın nooktada neden karışmadınki? Bence en iyi çözüm sıfıra vurmak saçlarım sağlıksızdı o yüzden kestim vs. diyebilirsin en azından
Adam yanları bir aldı bir baktim saç yok o saatten sonra duyduğum pişmanlığı başka bir yerde yaşamadım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
ense detayına bittim kral git sıfırı vurdur başka biryerde çok kötü olmuş

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,540
İsim
Oozdmrsm
Dün berbere gittim biraz köşebaşı berberi. Çok müşterisi yok. Pişman oldum ne güzel saclarim vardı. Yarın okul var bu halde çok kötü gözüküyor saçlarım. Ön taraf havaya kalkmıyor şekil almıyor. Keko gibi kaldım. Tekrar farklı bir berbere gitsem düzelecek saç da yok kafada. Geçiş izleri çok belli. Yamukluk var biraz. Yüzümde küçük tombul o yüzden kısa saç da yakışmıyor. Ne yapayım akıl verin lütfen.
dostum önümüz kış zaten. Uzun bi süre var. saçı sıfıra vur üşütmemek için bere tak. Zaten sana kimse neden saçını sıfıra vurdun diye sormaz. Sorarlarsa da tarzımdan sıkıldım yenilikler arıyorum dersin ✍️ ✍️
edit:buzzcut a dönmez mi bu saç?

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe.

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Ahmet Kıvrak
aşırı kötü kesilmiş hocam anca ronaldo nazario olursunuz

dostum önümüz kış zaten. Uzun bi süre var. saçı sıfıra vur üşütmemek için bere tak. Zaten sana kimse neden saçını sıfıra vurdun diye sormaz. Sorarlarsa da tarzımdan sıkıldım yenilikler arıyorum dersin ✍️ ✍️
Yok hocam sıfıra asla vuramam, zaten ufak yüzlüyüm imkanı yok çok kötü olur. Başka bir yolu yokmudur azıcık önleri kisalttirsam yanlarinda toparlanarak düzelme şansı hiç mi yok

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,540
İsim
Oozdmrsm
Yok hocam sıfıra asla vuramam, zaten ufak yüzlüyüm imkanı yok çok kötü olur. Başka bir yolu yokmudur azıcık önleri kisalttirsam yanlarinda toparlanarak düzelme şansı hiç mi yok
olm ne tribe girdin sakin ol önce. Saçın kökü sende unutma. İnsanlarda seni saçın yüzünden sevmiyor buna emin olabilirsin. Kaliteli bir berbere git buzzcut yaptır. Anca o model toparlar saçı

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Ahmet Deniz
Dün berbere gittim biraz köşebaşı berberi. Çok müşterisi yok. Pişman oldum ne güzel saclarim vardı. Yarın okul var bu halde çok kötü gözüküyor saçlarım. Ön taraf havaya kalkmıyor şekil almıyor. Keko gibi kaldım. Tekrar farklı bir berbere gitsem düzelecek saç da yok kafada. Geçiş izleri çok belli. Yamukluk var biraz. Yüzümde küçük tombul o yüzden kısa saç da yakışmıyor. Ne yapayım akıl verin lütfen.
biraz bunun gibi olmuş ama sıkıntı yok buzz cut yada sıfır seni kurtarır

Ekler

• F0VroATWYAAc_xR.jpg
    F0VroATWYAAc_xR.jpg
    15.2 KB · Hit: 8
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,656
Üyeler
160,725