O kadar kötü diyorsunAllah rahmet eylesin dostum böyle gezmektense üçe vururdum şerefimle gezerdim daha iyi
Abi ne güzeli ya mahvetti adam benigayet güzel duruyo lan valla dalga geçmiyorum
Nasıl kurtarırım be abibu ne lan dayı senin sulukule şeylerine benzetmiş
Adam yanları bir aldı bir baktim saç yok o saatten sonra duyduğum pişmanlığı başka bir yerde yaşamadımBeğenmediğini anladğın nooktada neden karışmadınki? Bence en iyi çözüm sıfıra vurmak saçlarım sağlıksızdı o yüzden kestim vs. diyebilirsin en azından
Sıfıra vurmadan düzelme şansı yokmu okula gidiyorum sıfır saçla gidememense detayına bittim kral git sıfırı vurdur başka biryerde çok kötü olmuş
aşırı kötü kesilmiş hocam anca ronaldo nazario olursunuzSıfıra vurmadan düzelme şansı yokmu okula gidiyorum sıfır saçla gidemem
dostum önümüz kış zaten. Uzun bi süre var. saçı sıfıra vur üşütmemek için bere tak. Zaten sana kimse neden saçını sıfıra vurdun diye sormaz. Sorarlarsa da tarzımdan sıkıldım yenilikler arıyorum dersinDün berbere gittim biraz köşebaşı berberi. Çok müşterisi yok. Pişman oldum ne güzel saclarim vardı. Yarın okul var bu halde çok kötü gözüküyor saçlarım. Ön taraf havaya kalkmıyor şekil almıyor. Keko gibi kaldım. Tekrar farklı bir berbere gitsem düzelecek saç da yok kafada. Geçiş izleri çok belli. Yamukluk var biraz. Yüzümde küçük tombul o yüzden kısa saç da yakışmıyor. Ne yapayım akıl verin lütfen.
aşırı kötü kesilmiş hocam anca ronaldo nazario olursunuz
Yok hocam sıfıra asla vuramam, zaten ufak yüzlüyüm imkanı yok çok kötü olur. Başka bir yolu yokmudur azıcık önleri kisalttirsam yanlarinda toparlanarak düzelme şansı hiç mi yokdostum önümüz kış zaten. Uzun bi süre var. saçı sıfıra vur üşütmemek için bere tak. Zaten sana kimse neden saçını sıfıra vurdun diye sormaz. Sorarlarsa da tarzımdan sıkıldım yenilikler arıyorum dersin
olm ne tribe girdin sakin ol önce. Saçın kökü sende unutma. İnsanlarda seni saçın yüzünden sevmiyor buna emin olabilirsin. Kaliteli bir berbere git buzzcut yaptır. Anca o model toparlar saçıYok hocam sıfıra asla vuramam, zaten ufak yüzlüyüm imkanı yok çok kötü olur. Başka bir yolu yokmudur azıcık önleri kisalttirsam yanlarinda toparlanarak düzelme şansı hiç mi yok
Dün berbere gittim biraz köşebaşı berberi. Çok müşterisi yok. Pişman oldum ne güzel saclarim vardı. Yarın okul var bu halde çok kötü gözüküyor saçlarım. Ön taraf havaya kalkmıyor şekil almıyor. Keko gibi kaldım. Tekrar farklı bir berbere gitsem düzelecek saç da yok kafada. Geçiş izleri çok belli. Yamukluk var biraz. Yüzümde küçük tombul o yüzden kısa saç da yakışmıyor. Ne yapayım akıl verin lütfen.