Neler Yeni

Ghikbb

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,540
İsim
Oozdmrsm
Dün berbere gittim biraz köşebaşı berberi. Çok müşterisi yok. Pişman oldum ne güzel saclarim vardı. Yarın okul var bu halde çok kötü gözüküyor saçlarım. Ön taraf havaya kalkmıyor şekil almıyor. Keko gibi kaldım. Tekrar farklı bir berbere gitsem düzelecek saç da yok kafada. Geçiş izleri çok belli. Yamukluk var biraz. Yüzümde küçük tombul o yüzden kısa saç da yakışmıyor. Ne yapayım akıl verin lütfen.
1731851917962.png

Bak dediğim şey bu. Zaten gittiğin berber saçının katını yukarıda bırakmış(kat demeye bin şahit lazım). Git bunu yaptır rahat gezersin hem. Bu arada 6 ay önce bende saçımıın yanlarını alıp üstü bıraktırıyordum ama kısa saç modeline geçtiğimden beri çok mutluyum. Aşırı rahat bir şey. Öyle yok tarayım düzgün dursun derdinde yok.

Erdem123

80+ Bronze
Dün berbere gittim biraz köşebaşı berberi. Çok müşterisi yok. Pişman oldum ne güzel saclarim vardı. Yarın okul var bu halde çok kötü gözüküyor saçlarım. Ön taraf havaya kalkmıyor şekil almıyor. Keko gibi kaldım. Tekrar farklı bir berbere gitsem düzelecek saç da yok kafada. Geçiş izleri çok belli. Yamukluk var biraz. Yüzümde küçük tombul o yüzden kısa saç da yakışmıyor. Ne yapayım akıl verin lütfen.
dikkat et kızlar üstüne atlamasın bu saç çok tehlikeli

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Ahmet Kıvrak
dikkat et kızlar üstüne atlamasın bu saç çok tehlikeli
Dalga geçme be kral zaten depresyona girdim ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bak dediğim şey bu. Zaten gittiğin berber saçının katını yukarıda bırakmış(kat demeye bin şahit lazım). Git bunu yaptır rahat gezersin hem. Bu arada 6 ay önce bende saçımıın yanlarını alıp üstü bıraktırıyordum ama kısa saç modeline geçtiğimden beri çok mutluyum. Aşırı rahat bir şey. Öyle yok tarayım düzgün dursun derdinde yok.
Aga yüzüm çok küçük ve tombul. Çenem biraz geride gıdım var. Bu model çok kötü durmaz mi. Gerçi çok fazla seçeneğim varmış gibi konuşuyorum ben de 🙃

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,492
İsim
Mehmet Aslan
Tas kafaya çevirmiş ŞLQEŞLKQELEKŞQleilqle :kekw: :kekw:

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Satürn
zı babo meen

Ekler

• images.jpg
    images.jpg
    10.4 KB · Hit: 14
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Vur 3 e şapka tak 1 ay tamamsin

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,492
İsim
Mehmet Aslan
Eyvallah aga

Son çare o yapacak başka bir şey yok galiba
Üzülme hocam beğenmediysen git bir berbere önleri ve üstleri makasla kısaltsın bir şey olmaz. Ama tekrar uzayana kadar kafan biraz üşür :D

Kara*

80+ Silver
adidasları çekiyorsun kaşa jiletle bi çizik baba gardeş emmi dayı diye konuşmaya başla uzayınca istanbul beyefendisi olursun sen depresyona girersin ama keko seven gacılar bayılır sana😉😉😎😎

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Ahmet Kıvrak
adidasları çekiyorsun kaşa jiletle bi çizik baba gardeş emmi dayı diye konuşmaya başla uzayınca istanbul beyefendisi olursun sen depresyona girersin ama keko seven gacılar bayılır sana😉😉😎😎
İyiymiş deneyeyim

Duzelecekse kisaltmaya razıyım yarın sabah okula gitmeyip başka bir berbere gideceğim bakalım ne olacak sonu

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam yanlış anlama torbacılara benzemişsin böyle gezme sokakta üçe vurdur kökü sende zaten 2 aya toparlar.

Zechion

80+ Silver
Üçe vur geç

Top Bottom