Neler Yeni

Ghikbb

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Ahmet Kıvrak
Hocam yanlış anlama torbacılara benzemişsin böyle gezme sokakta üçe vurdur kökü sende zaten 2 aya toparlar.
3 numara da çok kötü duruyor bende ya. Önleri biraz kisaltsa geçişleri de duzeltse toparlanmaz mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

3.numara hiç yakismiyor bana ya önleri biraz kisaltsa geçişleri de duzeltse toparlanmaz mi hic

Git başka berbere geçişleri düzeltsin yeter, şapka bere tak zaten soğuk
Önleri kisalttirmak da gerekir değil mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
muhip ceylan
Dün berbere gittim biraz köşebaşı berberi. Çok müşterisi yok. Pişman oldum ne güzel saclarim vardı. Yarın okul var bu halde çok kötü gözüküyor saçlarım. Ön taraf havaya kalkmıyor şekil almıyor. Keko gibi kaldım. Tekrar farklı bir berbere gitsem düzelecek saç da yok kafada. Geçiş izleri çok belli. Yamukluk var biraz. Yüzümde küçük tombul o yüzden kısa saç da yakışmıyor. Ne yapayım akıl verin lütfen.
saçları 3e vur bere tak belli bir süre

heryman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İlker
Dün berbere gittim biraz köşebaşı berberi. Çok müşterisi yok. Pişman oldum ne güzel saclarim vardı. Yarın okul var bu halde çok kötü gözüküyor saçlarım. Ön taraf havaya kalkmıyor şekil almıyor. Keko gibi kaldım. Tekrar farklı bir berbere gitsem düzelecek saç da yok kafada. Geçiş izleri çok belli. Yamukluk var biraz. Yüzümde küçük tombul o yüzden kısa saç da yakışmıyor. Ne yapayım akıl verin lütfen.
la olum el allem ne der diye mi dusunuyon ciddi pasha keyfim boyle istedi boyle kestirdim de geç bu kadar basit

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Çok güzel olmuş

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Ahmet Kıvrak
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
muhip ceylan
Öyle olmuyor be kral işte

Önleride biraz kisaltsam yanlardaki geçişleri duzelttirsem 3e vurmadan kurtulmaz mı
dene kanka olmadı vurursun üçe
okulda bere ile dursan da hocaların sıkıntı etmez eğer sıkıltılı tipler değilse

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Artık herkes berber oluyor eğitim falan almadan. Saçı sıfıra vur kafa yapın iyi kötü durmaz iyi durabilir. Hatta iyi bir berber bul hakim ziyech traşi yap abi de. Ziyechin saç tipi sana çok yakisir

Mert

80+ Silver
Bugüne kadar gördüğüm en kötü saç kesimi, 3 numara denemek için ideal zaman.

Ayrıca geçmişte tıraşını beğenmediğim berberlerden de özür dilemem gerek.

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
yunusemre
berberi muhurlemek lazım kele vur gıtsın

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,687
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
tas koyup mu kesti bu ne hal

Top Bottom