Bu asuslarda kronik ghosting ölü piksel gibi sorunların olduğunu söylüyorlar
Merhaba, max 6 bin TL bütçem var 165hz 1ms ips panel ghosting olmayan monitör lazım biliyorum bu fiyata belki zor ama varsa yardımcı olurmusunuz
Benim bulduğum ghosting olmayan monitör buydu lenovo g24 0.5 ms 165hz ips panel 5.800 TL
valla bro ne kadar ekmek o kadar köfte ozmn adamın paraya bu var ne yapayımBu asuslarda kronik ghosting ölü piksel gibi sorunların olduğunu söylüyorlar
ASUS'un yeni panelinde(VG249Q1A iki panel kullanıyor) ufak bir ghosting gözlemleniyordu ama önemsenecek düzeyde değil.Asus yada AOC'da yok diye biliyorum. @Adriatique bilir belki
Ölü piksel şans işi, her monitörde çıkabilir. Önemli olan ölü piksel çıkması durumunda iade/değişim kabul edecek bir satıcıdan almanız, Amazon gibi.Bu asuslarda kronik ghosting ölü piksel gibi sorunların olduğunu söylüyorlar
Peki sana bir soru.gorüntü renk canlilik vs asusmu aoc mu?ASUS'un yeni panelinde(VG249Q1A iki panel kullanıyor) ufak bir ghosting gözlemleniyordu ama önemsenecek düzeyde değil.
Ölü piksel şans işi, her monitörde çıkabilir. Önemli olan ölü piksel çıkması durumunda iade/değişim kabul edecek bir satıcıdan almanız, Amazon gibi.