Merhaba, 26.07.2022 tarihinde kullanmış olduğum TurkNet aboneliğimi iptal ederek aynı gün içerisinde GIBIRNet firmasına başvurdum. Geçiş süresinde kendileri bana 2 sayfalık bir abonelik sözleşmesi gönderdiler. Bu abonelik sözleşmesini ve kimlik fotokopisini yazıcıdan çıkartıp sözleşmeyi doldurup, kimlik fotokopisi ile fotoğrafını çekerek WhatsApp üzerinden göndermemi istediler. 1-2 saat sonra bunları yaptım ve gönderdim, 3 saat sonra ise beni arayarak sesli onayımı aldılar ve aboneliğimin başladığını söylediler. Bu abonelik sözleşmesi ve kimlik fotokopisini ise "3" gün içerisinde MNG Kargo'ya teslim etmeniz gerekiyormuş, kendileri yine o kargoya verirken kullanacağınız kodu veriyorlar. Bugün ise 28.07.2022 tarihinde Telekom ekipleri gelerek kurulumu yaptı. (geçiş yapmadım, sıfır kurulum oldu önceki abonelik benim üstüme olmadığı için bunu üstüme almak istedim) GIBIRNet üzerinden paketleri inceleyebilirsiniz. Ben "g-net fiber" isimli paketi kullanıyorum, aylık ücreti ise "110" lira. Buna ek olarak tahattüt, kota vb. yok, 100 Mbps'ye kadar download, 8 Mbps'ye kadar upload alıyorum. Benim altyapım Telekom altyapısı olup 57Mbps destekliyor ve modeme ulaşan değer 51Mbps bugün gelir gelmez bir hız testi yaptım. Daha önceki servis sağlayıcımdan farklı bir değer görmedim, Valorant içine girerek bir ping testi yaptım ve pingimin 20-24 arasında gidip geldiğini gözlemledim. Şu an için gözlemlerim bu kadar ilerleyen süreçlerde deneyimlerimi güncellemeye çalışacağım. Okuduğunuz için çok teşekkürler.