❌İndirim Bitti! GIGABYTE 23.8" G24F-2 180Hz SS IPS 3399TL!!

Reis keşke dün söyleseydin
mprt olarak 1ms olan monitörlerde parlaklık yarı yarıya düşüyor. eğer bu sizin için sorunda 1 gtg monitörlere bakmalısınız. Ek olarak başlıkta ki monitörü alıp iade etmiştim bana göre renkleri güzel değildi. için de ki hdmi kabloyla da 180hz alabildim.
Şimdi 1ms'te kullanınca mı parlaklık yarıya düşüyor? O zaman Philips mi tercih edilmeli?

Ben aldım valla yarın öbür gün gelir yazarım artı eksilerini.

Arkadaşlar almayı düşünen varsa kaçırmasın ben de çektim bir tane umarım ölü piksel veya herhangi bir sorunla karşılaşmam.
kaç yıl garantili oluyo itopya güvenilir mi? ?

Sende de kargo takip numarası sıkıntılı mı
evet bende sıkıntılı bu arada kendisi otomatik dolduruyor o alanı ama kargoyu bulmuyor, kargo takip numarasınıda göremedim

Sende de kargo takip numarası sıkıntılı mı
Hocam sabah kargoya verilmişti fakat siparişim nereye tıkladığımda kullanıcı adı şifre isteyen bir yere yönlendiriyordu kargo takip numarası yoktu. Arayıp sordum, kargo şubesinde fakat daha yola çıkmamış muhtemelen gün içinde düzelir dediler. Az önce baktım düzelmiş, yolda gözüküyor.

Şimdi 1ms'te kullanınca mı parlaklık yarıya düşüyor? O zaman Philips mi tercih edilmeli?
Mprt olarak 1ms olanların hepsinde parlaklık düşüyor. 1ms GtG Öneri istersen. 24GN600-B - 24GN650-B.
600 ile 650 farkı sadece ayağı. Mprt olanlar 1-6 Ms arası veriyor‚ gigabyte mprt açmadan 4ms diye biliyorum.

Mprt olarak 1ms olanların hepsinde parlaklık düşüyor. 1ms GtG Öneri istersen. 24GN600-B - 24GN650-B.
600 ile 650 farkı sadece ayağı. Mprt olanlar 1-6 Ms arası veriyor‚ gigabyte mprt açmadan 4ms diye biliyorum.
mprt muhabbeti benimde kafami karistirdi bak işte :D

ne önerirsin reis bu fiyat bandında fps oyuncuları için

Buda soru mu:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,371
Üyeler
185,085
Son üye
heromero23
Geri