❌İndirim Bitti! GIGABYTE 23.8" G24F-2 180Hz SS IPS 3399TL!!

Gsync monitördeki dahili bir cihaz ile çalışıyor adapt ise telifsiz bir yazılım ile çalışıyor gibi düşün çok farkedeceğini sanmıyorum
Anladım bu cihazda var mı adapsync ? Ben ayarlarında yazdığını göremedim.

IMG_20221113_172233-min.jpg
Monitor bugün geldi sol üstte kocaman bi çizikle geldi. iade etsem mi etmesem mi karasız kaldım. Onun dışında bi sorun göremedim. çizik çok rahatsız edici yani 1-2 ölü piksel olsa sıkıntı olmaz eyw derim ama kocaman bi çizik var yani. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. iadeye mi gönderiyim garantiye mi.

Alıntıyı görüntüleMonitor bugün geldi sol üstte kocaman bi çizikle geldi. iade etsem mi etmesem mi karasız kaldım. Onun dışında bi sorun göremedim. çizik çok rahatsız edici yani 1-2 ölü piksel olsa sıkıntı olmaz eyw derim ama kocaman bi çizik var yani. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. iadeye mi gönderiyim garantiye mi.
Değişim iste, itopyaya yaz

arkadaşıma aldık bu konudan sonra, kurulumu ben yapıyorduım baktım ki içinden hdmi kablosu çıktı e şimdi bakıyorum dp kablosu yok bizde de yok napıcaz 120hz mi kullanacağız derken Allah büyük dedik taktık kabloyu bi baktım ki 180hz hdmi kablosu ile veriyor acayip şaşırmıştım. Çünkü ben kendime monitör alırken hdmi üzerinden 144 verebilecek bir şey almak için bi tık fazla fiyat vermiştim ama bu monitör şaşırttı. Ölü piksel vs çıkmadı gayet güzel malzeme kalitesi var bi tek arkadaki tuş biraz kötü çünkü ne bilim altta falan daha kullanışlı küçük bir şey olabilirmiş.

İndirim hala devam ediyor güzel bir monitör sanırım alınır.

arkadaşıma aldık bu konudan sonra, kurulumu ben yapıyorduım baktım ki içinden hdmi kablosu çıktı e şimdi bakıyorum dp kablosu yok bizde de yok napıcaz 120hz mi kullanacağız derken Allah büyük dedik taktık kabloyu bi baktım ki 180hz hdmi kablosu ile veriyor acayip şaşırmıştım. Çünkü ben kendime monitör alırken hdmi üzerinden 144 verebilecek bir şey almak için bi tık fazla fiyat vermiştim ama bu monitör şaşırttı. Ölü piksel vs çıkmadı gayet güzel malzeme kalitesi var bi tek arkadaki tuş biraz kötü çünkü ne bilim altta falan daha kullanışlı küçük bir şey olabilirmiş.
Şahsen joystick kontolü daha çok sevsem de kutudan çıkan diğer kabloyu da bağlayarak Gigabyte 'ın sayfasından OSD Sidekick 'i indirirsen monitör ayarlarını uygulama üzerinden yapabilirsin. Şahsen ben uygulamayı pek beğenmedim, joyu her gün tercih ederim.

Şahsen joystick kontolü daha çok sevsem de kutudan çıkan diğer kabloyu da bağlayarak Gigabyte 'ın sayfasından OSD Sidekick 'i indirirsen monitör ayarlarını uygulama üzerinden yapabilirsin. Şahsen ben uygulamayı pek beğenmedim, joyu her gün tercih ederim.
Joystick biraz ilkel ama çat çat çalışıyor. Bende bu şekilde kullanmayı seviyorum ama tuş biraz daha kaliteli olabilirdi.

İlk çıkan modeli bir senedir kullanıyorum geçen sene 1750 tl ye almıştım. Sorunsuz kaliteli bir monitör. Osd akıllı modda kullanıyorum

Geri