Musa Dinç
80+ Bronze
İtopyada geçtiğimiz günlerde sınırlı stokta 240 gb GİGABYTE SSD 350 tl ye düşmüştü bende hemen aldım bugün elime ulaştı yüzeysel inceleme yapalım bakalım ;
Paket içeriği bu şekilde :
Kutu içerisinde garanti faturaları ve ssd çıkmakta :
SSD görünümü bu şekilde :
Hız testi ve Hd sentiel programı ile içerdiği bilgiler :
GİGABYTE`ın SSD`leri için özel yapmış olduğu unity e bakıcak olursak :
İlk ana yüzü bu olmaktadır sade karışık değil güzel fakat firmware güncelleme yeri sanırım uygulamada yok onun dışında Smart bölümü var :
Ayrıca çoğu belki neredeyse hepsinde görmediğim bir şey gördüm trim özelliğini uygulama size özel kolayca halledebiliyor küçük bir özellik olsa bile konulması yeter:
Ürün genel mayeti ile F/P özellikle fiyatı çok iyidi . Bunu alma sebebim linux kuracağım için aldım boot ederek istersem windows istersem linux girmek için . Şimdi sanal makina var ne gerek var diyebilirsiniz fakat yapılacak işlemler sınırlı ve ben pek rahat kullanamadım . Ürün linki budur 2. defa indirime geçti itopyada sınırlı stokta bitmiş şuan fakat takip ederseniz 3. kez yapma ihtimalleri vardır .
İncelememiz bu kadar dı bu ssd hakkında sorularınız varsa yardımcı olurum.
Paket içeriği bu şekilde :
Kutu içerisinde garanti faturaları ve ssd çıkmakta :
SSD görünümü bu şekilde :
Hız testi ve Hd sentiel programı ile içerdiği bilgiler :
GİGABYTE`ın SSD`leri için özel yapmış olduğu unity e bakıcak olursak :
İlk ana yüzü bu olmaktadır sade karışık değil güzel fakat firmware güncelleme yeri sanırım uygulamada yok onun dışında Smart bölümü var :
Ayrıca çoğu belki neredeyse hepsinde görmediğim bir şey gördüm trim özelliğini uygulama size özel kolayca halledebiliyor küçük bir özellik olsa bile konulması yeter:
Ürün genel mayeti ile F/P özellikle fiyatı çok iyidi . Bunu alma sebebim linux kuracağım için aldım boot ederek istersem windows istersem linux girmek için . Şimdi sanal makina var ne gerek var diyebilirsiniz fakat yapılacak işlemler sınırlı ve ben pek rahat kullanamadım . Ürün linki budur 2. defa indirime geçti itopyada sınırlı stokta bitmiş şuan fakat takip ederseniz 3. kez yapma ihtimalleri vardır .
İncelememiz bu kadar dı bu ssd hakkında sorularınız varsa yardımcı olurum.
Ekler
Son düzenleme: