❌İndirim Bitti! GİGABYTE 9070XT GAMİNG OC 31.890₺ !!

Performansı da baya arttı
senin konu neden kitlenmiş

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Düşer daha acelesi olmayan almasın,hype ölüyor yavaştan msrpye yaklaşır birkaç aya

senin konu neden kitlenmiş
Biri 2 saat önce konusunu açmış ama ne mesaj var ne de benimki kadar içi dolu. Saçma bir kilitlenme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de sürekli konuyu yükseltiyorum millet görsün

Pad akması sonrasında değişim talep etsek onaylanmaz mı ? yoksa kullanıcı hatası mı derler :D

Pad akması sonrasında değişim talep etsek onaylanmaz mı ? yoksa kullanıcı hatası mı derler :D

Biz bile ekran kartımıza ped alırken 40 takla atıyoruz stok bekliyoruz iyi bir şey alalım diyoruz adamlar dandik pedle 0 ekran kartı satıyor. Fotoğrafları görünce şok oldum.

Ekran karti duz dururken pedi nasi akicak? Dik montaj harici imkansiz bu durum nerdeyse.

Ici acilmayan ve isi limiti olan bir cihaza kullanici hatasi deme ihtimalleri yok.

Ekran karti duz dururken pedi nasi akicak? Dik montaj harici imkansiz bu durum nerdeyse.
Aslında gaming oc çok sevdiğim bir seri dik kullananda çok kişi var ekran kartını böyle bir durum olursa üretim kaynaklı hatadır neticede dik kullanımda bir sorun olur ibaresi yok hiçbir kartta . Şahsen donanımım uygun olsa dik kullanmak isterim öyle veya böyle alternatifleri varken bulaşmazdım .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,423
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri