❌İndirim Bitti! GİGABYTE 9070XT GAMİNG OC 31.890₺ !!

Kronik sorunlu alinmaz bence
Kronik sorun olacak kadar süre geçmedi daha kart çıkalı hocam tüm seride sorun varsa zaten kokusu çıkar da bilip bilmeden kesin bir yargıyla yaklaşmanız garip

Kronik sorun olacak kadar süre geçmedi daha kart çıkalı hocam tüm seride sorun varsa zaten kokusu çıkar da bilip bilmeden kesin bir yargıyla yaklaşmanız garip
Reditte gordugum konulara gore soyluyorum bu modelde genel olarak sorun var

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Nerdeyse AMD Fanboyu olarak ve hali hazırda amd sistem kullanan birisi olarak size tek tavsiyem amd ekran kartlarını çıktığı gibi almayın biraz bekleyin 2 bin 3 bin fazla verin ama v2 olanını veya updateler ile güncellenmiş halini bekleyin

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

ben 2 gun once almistim kargo eve ulasir ulasmaz 2000tl indirim geldi :D Alana hayirli ugurlu olsun.
Performansı da baya arttı

Kronik sorun olarak thermal pad akması belirtilmiş. Pad kötüyse akarsa servise yollarsın değiştirir bakımını yapar yollarlar. Bu dert edilecek bir konu değil bence.
yani padleri güncellerler olur biter kasmaya gerek yok

İngiltere'de MSRP'nin altına düşmüş 9070XT, bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kronik sorun olarak thermal pad akması belirtilmiş. Pad kötüyse akarsa servise yollarsın değiştirir bakımını yapar yollarlar. Bu dert edilecek bir konu değil bence.
32 bin lira verilen kartı da böyle kendimizi avutarak almayalım. 2 haftadır gaming gecesinde 32900den red devil veriyorlar. Yine incehesapta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,793
Üyeler
184,221
Son üye
raxpy64
Geri