Aorus elite de buna benzer bir sorun var mı acaba ?hocam bildiğin içindeki termal ped akıyor.Herkeste olacak diye bir şey yok ama karşılaşanlar olmuş
Aorus elite de buna benzer bir sorun var mı acaba ?hocam bildiğin içindeki termal ped akıyor.Herkeste olacak diye bir şey yok ama karşılaşanlar olmuş
Kronik sorunlu alinmaz bence![]()
Gigabyte Radeon RX9070XT GAMING OC GV-R9070XTGAMING OC-16GD 16GB GDDR6 256Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ben 2 gun once almistim kargo eve ulasir ulasmaz 2000tl indirim geldiAlana hayirli ugurlu olsun.
Kronik sorun olacak kadar süre geçmedi daha kart çıkalı hocam tüm seride sorun varsa zaten kokusu çıkar da bilip bilmeden kesin bir yargıyla yaklaşmanız garipKronik sorunlu alinmaz bence
hayır onda böyle bir sorunla karşılaşanı hiç görmedim.Aorus elite de buna benzer bir sorun var mı acaba ?
Reditte gordugum konulara gore soyluyorum bu modelde genel olarak sorun varKronik sorun olacak kadar süre geçmedi daha kart çıkalı hocam tüm seride sorun varsa zaten kokusu çıkar da bilip bilmeden kesin bir yargıyla yaklaşmanız garip
Dik kullanmazsanız sorun olmaz. Dik kullananlar karşılaşmış.Reditte gordugum konulara gore soyluyorum bu modelde genel olarak sorun var
![]()
Gigabyte Radeon RX9070XT GAMING OC GV-R9070XTGAMING OC-16GD 16GB GDDR6 256Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ben 2 gun once almistim kargo eve ulasir ulasmaz 2000tl indirim geldiAlana hayirli ugurlu olsun.
Akmaz. Dik kullanmıyorsanız kasanızda biraz hava akışı iyiyse bişey olmaz.Kronik sorun olarak thermal pad akması belirtilmiş. Pad kötüyse akarsa servise yollarsın değiştirir bakımını yapar yollarlar. Bu dert edilecek bir konu değil bence.
yani padleri güncellerler olur biter kasmaya gerek yokKronik sorun olarak thermal pad akması belirtilmiş. Pad kötüyse akarsa servise yollarsın değiştirir bakımını yapar yollarlar. Bu dert edilecek bir konu değil bence.
Zaten bu sorun ilk piyasaya sürülenlerde görülmüş. Onlar çoktan satıldı bitti piyasada.yani padleri güncellerler olur biter kasmaya gerek yok
32 bin lira verilen kartı da böyle kendimizi avutarak almayalım. 2 haftadır gaming gecesinde 32900den red devil veriyorlar. Yine incehesapta.Kronik sorun olarak thermal pad akması belirtilmiş. Pad kötüyse akarsa servise yollarsın değiştirir bakımını yapar yollarlar. Bu dert edilecek bir konu değil bence.