Gigabyte 9070xt Gaming oc vs Asus TUF 9070xt

Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar selamlar. Birazdan sipariş edeceğim de 3000 lira fiyat farkına TUF almak mantıklı gelmekle beraber bu kadar yüksek fiyat ödemeye gerek var mı emin olamadım.

Asus markasını genel olarak çok severim yıllardır da kullanırım. Garanti hizmetinden vs memnunum. Sizlerin de görüşlerini merak ediyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar selamlar. Birazdan sipariş edeceğim de 3000 lira fiyat farkına TUF almak mantıklı gelmekle beraber bu kadar yüksek fiyat ödemeye gerek var mı emin olamadım.

Asus markasını genel olarak çok severim yıllardır da kullanırım. Garanti hizmetinden vs memnunum. Sizlerin de görüşlerini merak ediyorum.
gaming gecesini bekle 2 gün belki tuf 35k olacak?

keşke bir tık erken davransaydın 34.999'a aorus elite vardı :D tuf gaming ocden her türlü daha iyi.

gaming gecesini bekle 2 gün belki tuf 35k olacak?
Haberim yoktu hocam 2 gün sonra mı? Bekleyeyim teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke bir tık erken davransaydın 34.999'a aorus elite vardı :D tuf gaming ocden her türlü daha iyi.
Evet malesef. Ekran akrtı satışını bekledim hocam para için. Satışın bittiği gün fiyat arttı malesef. Takip ediyordum onu. Ama TUF'tan iyi olduğunu bilmiyordum aorusun.

İkiside değil direk bu

İkiside değil direk bu
Teşekkürler hocam öneri için ama ptt avm ve benzeri satıcı pazarlarından elektronik alet almıyorum daha önce ağzım yandığı için. Modelin başka mağazalarda fiyatına bakacağım teşekkürler tekrar.

Şuan bütün markalar kasıma hazırlık yapıyor önce bindirecekler sonra kasımda indirecekler
kasıma kadar beklemek kar ettirir mi sizce yoksa şimdiki fiyatlardan mı satarlar yine? önce bindirip sonra indirme şeklinde bakarsak yani.

swift giriş model hocam gaming oc ile eşit diyebiliriz tuf her türlü daha iyi.
kasıma kadar beklemek kar ettirir mi sizce yoksa şimdiki fiyatlardan mı satarlar yine? önce bindirip sonra indirme şeklinde bakarsak yani.
Valla ben Kasım ayını bekleyeceğim vatan geçen sene aşırı güzel indirimler yapmıştı 10.000tl lik anakartı msi indirimleri ile 7.900e almıştım

swift giriş model hocam gaming oc ile eşit diyebiliriz tuf her türlü daha iyi.
Sıralamada xfx tufun 1 üstündeydi ama xfx in 42k lık modeli de olabilir

Valla ben Kasım ayını bekleyeceğim vatan geçen sene aşırı güzel indirimler yapmıştı 10.000tl lik anakartı msi indirimleri ile 7.900e almıştım

Sıralamada xfx tufun 1 üstündeydi ama xfx in 42k lık modeli de olabilir
dediğin model mercury.

7900 xt tuf sahibiyim buz dolabı gibi çalışıyor kesinlikle öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,773
Üyeler
183,163
Son üye