❌İndirim Bitti! Gigabyte A520m K V2 1689 TL Son 1 Yılın En Düşük Fiyatı 👌

bencede geçmelisin i54570 den r5 5500 e geçtim kafam rahat oyunlarda yüksek fpsler yayın açma imkanı çok fazla +sı var ve duyduğuma göre amd 2027 yılına kadar am4 e destek verecek çok iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence geçiceksen en kötü b450 ye geç
o neden? lınk atar mısın?

İyi bari 1 tane daha sistem çıktı. 5600 işlemci ram vs hepsi vardı elimde :D
Fiyat zaten mükemmel , geçen arkadaş 1700 e a320 aldı ne m2 slotu ne bios desteği hiç bir şey optimal değil.

İyi bari 1 tane daha sistem çıktı. 5600 işlemci ram vs hepsi vardı elimde :D
nerden buldun 5600 ü ya hazır sistemciler yüzünden piyasada kalmadı bulamıyorum bana en yakını bile 150 km ötede .D

Fiyat zaten mükemmel , geçen arkadaş 1700 e a320 aldı ne m2 slotu ne bios desteği hiç bir şey optimal değil.
Evet evet baya iyi fiyat. Düşünüyorum ssd ram falan var elimde daha işlemci var mı aklıma gelmiyor bulursam 1 işlemci daha çekerim 1 tane daha

nerden buldun 5600 ü ya hazır sistemciler yüzünden piyasada kalmadı bulamıyorum bana en yakını bile 150 km ötede .D
1 tane değil ki bir sürü sistem var bende 5600 ile topladığım. Geçen hafta 1 tanesini sattım. 1 tane boşta var şuan işte onu değerlendiricem. Belki 1 tane daha vardır bakmam lazım hatırlamıyorum.

oc desteği ve daha yeni bir kart elindeki anakart zaten şuan sana yetiyor bence hiç geçme yani a520 ye
uygun fıyatı gorunce cezbettı ama gecınce de dedıgın gıbı degısıklık olmayacak sanırım sıstemın performansında zaten ramlerm max 3000mhz desteklıyor

Şimdi aldım zaten , DDR 3 çok sorun çıkartmaya başladı bazen akşam kapıyorum sabah açma tuşuna basıyorum açılmıyor ekran kartını sök tak yapınca düzeliyor. 😅
iyi olmuş geçtiğin bendede aynı sorunlar vardı ve ekran kartı sıfır alınmıştı yavaştan DDR 3 ü rafa kaldırma vaktide geldi zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 tane değil ki bir sürü sistem var bende 5600 ile topladığım. Geçen hafta 1 tanesini sattım. 1 tane boşta var şuan işte onu değerlendiricem. Belki 1 tane daha vardır bakmam lazım hatırlamıyorum.
daha işlemcimin garantisi bitmedi bende 5600 arıyorum sebep ne diye soracaksan yüksek fps isteği ne olucak yüksek fps alınca bilmiyorum ama içimdeki şeytan almalısın diye tutturuyor

%3'ü düşmüyor sepette, ne yapmam lazım alttan kupon alınmıyor

akbank ta 1200 var çıldırcam

OC yapılmıyo bunla. Aynısı var bende. Ama giriş için mis fiyat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,643
Üyeler
184,478
Son üye
furkissn
Geri