O kadar olmaması lazım başka termal macun denesenAlan arkadaşlara geçmiş olsun.Ben iade edeceğim.Full yükte 89 dereceyi görüyor
Kötü mu kankaAlan arkadaşlara geçmiş olsun.Ben iade edeceğim.Full yükte 89 dereceyi görüyor
Ve icinde 1700 kit varmi varsa ben alayim sendenAlan arkadaşlara geçmiş olsun.Ben iade edeceğim.Full yükte 89 dereceyi görüyor
1200 var galiba kankaKötü mu kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve icinde 1700 kit varmi varsa ben alayim senden
DenedimO kadar olmaması lazım başka termal macun denesen
1700 olsa ben senden alirdim ya1200 var galiba kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denedim
Ibrahim başkana bi sor kanka. Olabilir belki1700 olsa ben senden alirdim ya
Hocam bende aldımda daha denemedim cooler master hyper 212 var bende bu daha iyidir diye bunu aldım işlemcim 11400f ben o kadar kötü olacağını düşünmüyorumAlacak olan varsa iletişime geçebilir iade edeceğim
Hocam şöyle izah edeyim. Şu soğutucuyu 240 TL ye almıştımHocam bende aldımda daha denemedim cooler master hyper 212 var bende bu daha iyidir diye bunu aldım işlemcim 11400f ben o kadar kötü olacağını düşünmüyorum
Bakalım hocam moralim bozuldu şimdi deniyim olmadı bende iade ederimHocam şöyle izah edeyim. Şu soğutucuyu 240 TL ye almıştım Alıntıyı görüntüle
Warzone da bu soğutucu 72 derece kasanın camı kapalı. Şuan bu soğutucu kasa camı açık halde 66 derece Görseline bir şey demiyorum çok muazzam ama abi arkadaşa Be Quit tek fanlı kule tipi aldık adamın 70 den yukarısı yok yarı fiyatına. 900 TL gibi bir rakama Warzone da 74 dereceleri görmemesi lazım bu soğutucunun.Bu havalarda bu kadar sıcak oluyorsa yazın yanar bu
Senin kasa tamamen kapalı mı? Bende snowman t6 var. Ryzen 3600 vardı şimdi 5600 var ikiside Warzone’da 55 dereceyi geçmiyordu.Hocam şöyle izah edeyim. Şu soğutucuyu 240 TL ye almıştım Alıntıyı görüntüle
Warzone da bu soğutucu 72 derece kasanın camı kapalı. Şuan bu soğutucu kasa camı açık halde 66 derece Görseline bir şey demiyorum çok muazzam ama abi arkadaşa Be Quit tek fanlı kule tipi aldık adamın 70 den yukarısı yok yarı fiyatına. 900 TL gibi bir rakama Warzone da 74 dereceleri görmemesi lazım bu soğutucunun.Bu havalarda bu kadar sıcak oluyorsa yazın yanar bu