🔥İndirim Gigabyte Aorus GP-ATC800 RGB Soğutucu 879 TL

Rgb fusion kullanabilmek icin sadece aorus anakart mı kullanmamız gerekiyor yoksa diğer anakartlarla da çalışıyor mu ? Anakartım b450m k 2
Aorus ürünleri şart anakart farketmiyor

Beyler ben bu soğutucuyu almak istiyorum ama amazonda bir yorum gördüm asus anakartlarda rgb si çalışmıyor diye anakartım b450m k 2 acaba doğru mudur bu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle çok hoşuma gitti fiyatı uçan sıvı soğutma karın aksine

2 sorum olacak

1) Msi Mag 101m kasan var acaba kasaya sığar mı bulamadım bi türlü bulamadım

2) 11400f işlemcim var 1200 soket hb de uyumlu diyor diğer sitelerde yazmıyor eski yeni farkı var galiba
Cevaplarsanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Cihaz yüksekliği 163 mm kasan destekliyosa sığar. Bildiğim kadarıyla destekliyor olması lazım ama emin değilim. Kasa özelliklerine bir bakarsın.

Aorus ürünleri şart anakart farketmiyor
Yok usta ledlerinden bahsettim asus anakartta çalıştırır mı ? Amazonda bir yorum gördüm bu cihaz asus anakartlarda rgbsi çalışmıyor diye.

Son düzenleme:
Beyler ben bu soğutucuyu almak istiyorum ama amazonda bir yorum gördüm asus anakartlarda rgb si çalışmıyor diye anakartım b450m k 2 acaba doğru mudur bu ?

Cihaz yüksekliği 163 mm kasan destekliyosa sığar. Bildiğim kadarıyla destekliyor olması lazım ama emin değilim. Kasa özelliklerine bir bakarsın.

Yok usta ledlerinden bahsettim asus anakartta çalıştırır mı ? Amazonda bir yorum gördüm bu cihaz asus anakartlarda rgbsi çalışmıyor diye.
Ben de MSI anakart var Fusion ile rgb renklerini ayarlayabiliyorum knka

i5 12400f uyar mı bu pek bilgim yok bu konuda ve takması çok karışık geliyor gözüm korktu stok fanla kullanıyorum alsam mı acaba

i5 12400f uyar mı bu pek bilgim yok bu konuda ve takması çok karışık geliyor gözüm korktu stok fanla kullanıyorum alsam mı acaba
LGA 1700 aparatı yok. Gigabyte'a mail attım. Göndermezlerse iade edeceğim.

fan 163mm kasa 160 destekliyor 3mm ile kaybettik iyi mi :) yanlış bakmadıysam

LGA 1700 aparatı yok. Gigabyte'a mail attım. Göndermezlerse iade edeceğim.
Bende alsam mi diyorum kanka göndermezler bence cunki urun indirimde o sekilde satiyor ve satici hepsiburada birtane rus sitesinde kit buldum ne kadar dogru guvenilir onu bilmiyorum ama cok almak istiyorum bunuda cok hos duruyor

Alan arkadaşlara geçmiş olsun.Ben iade edeceğim.Full yükte 89 dereceyi görüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,888
Üyeler
185,188
Son üye
asli_glu
Geri