Tamaran
80+
- Reaksiyon skoru
- 139
1700 lga kit bulabilseydim gerçekten alırdım senden yaAlacak olan varsa iletişime geçebilir iade edeceğim
1700 lga kit bulabilseydim gerçekten alırdım senden yaAlacak olan varsa iletişime geçebilir iade edeceğim
Yarın almaya gelecekler kral iade açtım1700 lga kit bulabilseydim gerçekten alırdım senden ya
Hayırlısı olsun Kanka sadece gördüğünüz için o alınmaz işine yaramıyorsa en iyisini yapmışsınYarın almaya gelecekler kral iade açtım
İşlemciyi 2 dk da buz yaparDaha önce bu fiyatı görmedim. 1000 TL civarına düşmüştü. Görüntüsü zaten çok güzel. Fiyatıda güzel.
Görüntü muazzam.Kapağı açınca sıcaklık çok fazla düşüyor onu farkettim. Bu gece karar vereceğim iade edip etmeyeceğime işteHayırlısı olsun Kanka sadece gördüğünüz için o alınmaz işine yaramıyorsa en iyisini yapmışsın
Yapmıyor hocamİşlemciyi 2 dk da buz yapar
Sıcaklık değerlerini atarmısınGörüntü muazzam.Kapağı açınca sıcaklık çok fazla düşüyor onu farkettim. Bu gece karar vereceğim iade edip etmeyeceğime işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapmıyor hocam
Valla iste bende kit olmadigi icin almadim yoksa direk alicaktimGörüntü muazzam.Kapağı açınca sıcaklık çok fazla düşüyor onu farkettim. Bu gece karar vereceğim iade edip etmeyeceğime işte
Yapmıyor hocam
Söktüm valla hocam.Kutuda duruyor.Sıcaklık değerlerini atarmısın
Hocam bence bir daha düşün bu fiyata bence iade edilecek bir soğutucu değil tabi yine sana kalmış karar karışmak istememGörüntü muazzam.Kapağı açınca sıcaklık çok fazla düşüyor onu farkettim. Bu gece karar vereceğim iade edip etmeyeceğime işte
Yapmıyor hocam
İade etmeyi mi düşünüyorsunuzSöktüm valla hocam.Kutuda duruyor.
Evet hocamİade etmeyi mi düşünüyorsunuz