foolhardy0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 199
gigabayt mouseler alınır mı? mesela bu model ya da bu fiyata daha iyisi varmı
ne tür oyunlar oynuyorsunuzgigabayt mouseler alınır mı? mesela bu model ya da bu fiyata daha iyisi varmı
corsair katar pro xt var sensörü daha iyi diye biliyorum ona da bakabilirsinizgigabayt mouseler alınır mı? mesela bu model ya da bu fiyata daha iyisi varmı
yine razer da bakabilirsinizgigabayt mouseler alınır mı? mesela bu model ya da bu fiyata daha iyisi varmı
her şey fps çogunluklune tür oyunlar oynuyorsunuz
dediğim gibi ya razer ya corsair katar pro xt bakabilirsiniz bunların sensörleri daha iyiher şey fps çogunluklu
3000dpi üstü işime yaramaz ki neden alayım mantıgı nedırMümkünse DPİ olarak daha yüksekte bir şey almanız.
Veya Hyperx de alabilirsiniz.
ilk resimle diğer resimler neden farklıgigabayt mouseler alınır mı? mesela bu model ya da bu fiyata daha iyisi varmı
Şöyle size 400 veya 800 yetecektir eğer yetmezse bunu 1000 ve 1500 arası da yapabilirsiniz ileride daha fazla DPİ isteyen oyunlar oynarsanız ve ileriye dönük olması için söyledim.3000dpi üstü işime yaramaz ki neden alayım mantıgı nedır
Ben de bunu merak ediyorum. Mouse 10000 dpi ama ben 600de kullanıyorum oyunlarda öyle alıştım. Yüksek olmasının ne faydası var?3000dpi üstü işime yaramaz ki neden alayım mantıgı nedır