Gigabyte b450 s2h format sorunu

Ziyatras

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar ben dün Gigabyte B450M S2H bir anakart satın aldım ve buna şimdilik SATA bir harddisk bağlamak istiyorum. BIOS'ta harddiski görmesine rağmen Boot ekranında harddiski göremiyorum ve bana resimde gördüğünüz uyarıyı veriyor. Windows 10 1909 son sürümü ne yaptıysam olmadı her konuyu inceledim ama bir çözüm bulamadım sıfır SSD taktığımda da BIOS'tan görüyor ama Boot ekranında görmüyor Rufus programından çekiyorum 3 ISO dosyası değiştirdim yine olmadı aynı format flaşıyla başka bilgisayara format atabiliyorum yardım lütfen. Bios sürümü güncelledim yine aynı.

Şu anda bir işletim sistemi kurulu mu?

USB bellekteki kurulumda "Bu Bilgisayarı Tamir Et" diye bir seçenek varsa oradaki CMD'yi açıp önce "DISKPART" sonra da "list disk" yazmanız gerek böylece diskin formatlanması lazımsa oradan yapabiliriz. Bunu yazdıktan sonra çıkanı atmanız gerekiyor.

Flash Bellek uyumlu olmayabilir Kaan Çabuk ile 2 gün denedik olmadı çünkü Flash Bellek ya uyumlu değilmiş ya da Windows doğru düzgün kurulmamış bende artık bilgisayarcıya götürüp 50-60TL'ye yaptırdım

Geri