Neler Yeni

Gigabyte B450M-H Alınır mı?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Anladım hocam. Bi arkadaş güzel bi fiyat verdi o yüzden fırsat bulmuşken değişim dedim. Parça parça güncelliyorum sistemimi. Cebimden çok para çıkmıyor. O yüzden düşünüyorum.
Hani bence attan inip eşeğe binmek terimi gibi daha iyi nasıl anlatırım bilmem AB350M güncellik dışında her yönü ile üstün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3600 desteklemesi için overclok mu yapmamız gerekiyor o.c konusunda korkuyorumda biraz
Tak çalıştır.

Sakultah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömer Sofuoğlu
O taban frekans. 3600' e kadar destekliyor. Ayrıca bence elinizdekini şuan satmanıza veya değiştirmenize gerek yok.

AB350M S2H' a göre daha iyi gibi duruyor 2 fan girişi VRM, mostef soğutma vb.
Benim ki daha iyiyse dediğiniz gibi değişmek mantıksız olur. Eminseniz hiç yeltenmeyim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Benim ki daha iyiyse dediğiniz gibi değişmek mantıksız olur. Eminseniz hiç yeltenmeyim.
Sitesinden anakarta baktım bir tek 4000 serisi Ryzen takamazsınız o zamanda yeni anakart tercih edersiniz zaten. Onun dışında bol anakart 2 fan girişi şekil soğutma falan derken güzel anakart.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Hani bence attan inip eşeğe binmek terimi gibi daha iyi nasıl anlatırım bilmem AB350M güncellik dışında her yönü ile üstün.

Tak çalıştır.
o zaman tadından yenmez işte :D

Sakultah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömer Sofuoğlu
Sitesinden anakarta baktım bir tek 4000 serisi Ryzen takamazsınız o zamanda yeni anakart tercih edersiniz zaten. Onun dışında bol anakart 2 fan girişi şekil soğutma falan derken güzel anakart.
Anladım hocam o zaman ben hiç değişmeyim. Çok teşekkür ederim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ayrıca bu anakartta RGB başlığı var. Bu yazıyor detayında:
*Supports in total up to 12V/3A, 36W LED Strip
The AMD Fan LED Header supports LED strips of maximum load of 3A (36W) and length up to 2.5M.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
The AMD Fan LED Header supports LED strips of maximum load of 3A (36W) and length up to 2.5M.
Hani aga güzel, koymuşlar onu oraya ancak normal bir RGB girişi gibi olmaması çok kötü be. 7 renk nedir la?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hani aga güzel, koymuşlar onu oraya ancak normal bir RGB girişi gibi olmaması çok kötü be. 7 renk nedir la?
Yeri de güzel değil hani orda böyle taş gibi kablo oluyor kullanmıyorum bu yüzden. Gerçi kullansam hiç bir şey değişmiyor uygulaması sağolsun Gigabyte' ın.

Ryzen 4000 desteği sunsa daha iyi olurdu. Yoksa gider herkes X370 Taichi alır, öyle değil mi? :D
Taichi kalmamış ya almışlar ya satmamış adam...

Son düzenleme:

Sakultah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömer Sofuoğlu
RGB pek ilgimi çekmiyor hocam. Performans istiyorum sadece :)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
S2H olanını alın.

Ben S2H olanını kullanıyorum S2H'ta var sanırım. Ekran kartının ledini kontrol edebiliyorum. Kasanın fanları kontrolcüye bağlı çıkartmak istemedim.

Ekran kartı ışıklandırmasının anakart ile alakası yoktur, B450M-H ile S2H aynı anakartlar zaten S2H daki tek fak mosfet soğutucusu.

Top Bottom