🔥İndirim Gigabyte B450M S2H 438TL!

İşe öyle bakmamak lazım aynı kampanya mantığında A320 anakartta 305 TL'ye geliyor ama B450 alınmalı
Bir sisteme 3000TL veriliyorsa örneğin, 95 lira daha eklenip B450 alınmalı bence.
Hem ileriye dönük, hem işlemciye OC imkanı var, hem farklı teknolojileri destekliyor SAM gibi.
Post automatically merged:

Bende 488 TL yazıyor
50 lira indirim kuponu var yeni kayıt olanlara. Sepete ekleyince 448 oluyor 50TL indirimle 398TL.

Bir sisteme 3000TL veriliyorsa örneğin, 95 lira daha eklenip B450 alınmalı bence.
Hem ileriye dönük, hem işlemciye OC imkanı var, hem farklı teknolojileri destekliyor SAM gibi.
Aaaa bu sözler, yayıncılar A320 ile F/P sistem yaptığını iddia ettiklerinde kullandığım sözlere çok benziyor :sneaky:

Son düzenleme:
50 lira indirim kuponu var yeni kayıt olanlara. Sepete ekleyince 448 oluyor 50TL indirimle 398TL.
Hem 300 TL üzeri 40 TL indirimi, hem de yeni hesaplara özel 50 TL'lik indirimi nasıl aynı anda aktif ettin?
Geçtiğimiz günlerde 2 farklı hesap kullanarak 50 TL'lik indirimi kullandım ve rahatlıkla alışveriş yaptım.
Ancak şu anda hesap yeni olmasına rağmen sadece 300 TL üzerine 40 TL indirim kullanılabiliyor.
İki indirimin de aynı anda kullanılabildiğine emin misin?

Hem 300 TL üzeri 40 TL indirimi, hem de yeni hesaplara özel 50 TL'lik indirimi nasıl aynı anda aktif ettin?
Geçtiğimiz günlerde 2 farklı hesap kullanarak 50 TL'lik indirimi kullandım ve rahatlıkla alışveriş yaptım.
Ancak şu anda hesap yeni olmasına rağmen sadece 300 TL üzerine 40 TL indirim kullanılabiliyor.
İki indirimin de aynı anda kullanılabildiğine emin misin?
Emin değilim. Çünkü 50TL indirimi kullanamadım hesabım eski olduğunda. Zaten başlık ilk başta 438TL şeklinde idi. Sonradan arkadaş sepette 40TL indirim olduğunu söyledi, ardından düzenledim zaten.

Evet öyle bir indirim yok ya da bende olmuyor. Yapan varsa ss ile kanıtlarsa sevinirim yoksa başlık aldatıcı

Emin değilim. Çünkü 50TL indirimi kullanamadım hesabım eski olduğunda. Zaten başlık ilk başta 438TL şeklinde idi. Sonradan arkadaş sepette 40TL indirim olduğunu söyledi, ardından düzenledim zaten.
Az önce bir çok hesapla denedim ancak bahsettiğin gibi 398 TL yapmak mümkün değil gibi. Başlığı düzenleyebilirsin.

Daha dün 438 liraya alan ben 😋

Screenshot_2021-07-09-18-18-12-895_com.pozitron.hepsiburada.png

Not: Cüzdan ile ödeyince 4 lira cüzdana gitti 434 liraya gelmiş oldu 😋

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,770
Üyeler
190,971
Son üye
ncstrew