neden a520m pro peki illaki daha iyi bir özelliği olmalıdırA520M PRO desen neyse. ARGB girişinden tavlardın beni . Olay A520M-A PRO olunca çok bir şey ifade etmiyor.
B450M S2H daha mantıklı. O ikili arasından A520M-A PRO'yu alman için herhangi bir sebep yok .
ARGB ve RGB girişi var .neden a520m pro peki illaki daha iyi bir özelliği olmalıdır
her ekran kartında yok muARGB ve RGB girişi var .
her ekran kartında yok mu
benim kumanda kontrollü kasam var b450m s2h sıkıntı olur muARGB ve RGB girişi var .
Hayır? Ekran kartlarında RGB ve ARGB nadir olur. Mesela ARGB girişi Sapphire'ın birkaç kartında var. RGB girişi de ROG STRIX kartlarda olabiliyor.her ekran kartında yok mu
Hayır. Sorun olmaz.benim kumanda kontrollü kasam var b450m s2h sıkıntı olur mu
ROG Strix kartta 12V veya ok bir bilgi yok deneme yanılmayla mı takıcaz?Hayır? Ekran kartlarında RGB ve ARGB nadir olur. Mesela ARGB girişi Sapphire'ın birkaç kartında var. RGB girişi de ROG STRIX kartlarda olabiliyor.
Hayır. Sorun olmaz.
Kullanım kılavuzunda bir şey belirtilmemiş. Ekran kartı PCB'sinin üstünde belirtiliyor olabilir ama ben görmedim.ROG Strix kartta 12V veya ok bir bilgi yok deneme yanılmayla mı takıcaz?
Ters takarsak sıkıntı oluyor mu?
tamam teşekkürlerHayır? Ekran kartlarında RGB ve ARGB nadir olur. Mesela ARGB girişi Sapphire'ın birkaç kartında var. RGB girişi de ROG STRIX kartlarda olabiliyor.
Hayır. Sorun olmaz.