Arada 20-30TL falan varsa V2 alman daha iyi olabilir. Ama arada pek bir fark olduğunu söyleyemem gözle görülür pek bir farkları yok.Bu 2 ana kart arasındaki fark nedir fiyat farkı çok yok aralarında eğer fark ediyorsa v2 yi alayım
Bende geçen b450m s2h v2 ucuz diye amazondan almıştım b450m s2h çok düştü iade edip b450. S2h mı alsam benim kartı daha açmadım kargo kutusunda duruyorAralarında V2 almalısın denilebilecek bir fark yok. Ucuz olduğu için S2H al gitsin.
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.919,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.931,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ne kadara aldınız hocamBende geçen b450m s2h v2 ucuz diye amazondan almıştım b450m s2h çok düştü iade edip b450. S2h mı alsam benim kartı daha açmadım kargo kutusunda duruyor
436Ne kadara aldınız hocam
En ucuz buydu o zaman 2 hafta falan olduNe kadara aldınız hocam
O arada ki farka ihtiyacınız varsa neden olmasın hocam iade edin alın436
Mesaj otomatik birleştirildi:
En ucuz buydu o zaman 2 hafta falan oldu
Arada ki farka ihtiyacım yok ta madem arada fark yok mantıklıysa iade edeyim dedim v2 side 430 lara inmiş tabi amazondan aldığım satıcı şuan 485 e falan koymuş taO arada ki farka ihtiyacınız varsa neden olmasın hocam iade edin alın
Neredeyse hiç fark yok tek fark kutu tasarımı diyebiliriz V2'nin kutusu daha iyiArada ki farka ihtiyacım yok ta madem arada fark yok mantıklıysa iade edeyim dedim v2 side 430 lara inmiş tabi amazondan aldığım satıcı şuan 485 e falan koymuş ta
İade etmekte sıkıntı ben samsundayım kart izmirde evde yatıyor annemin iadeye gitme şansı yok uzak biraz yurt içi iadeyi gerektircek durmumda yok aslında iade etmeye gerek yok benceNeredeyse hiç fark yok tek fark kutu tasarımı diyebiliriz V2'nin kutusu daha iyi
Ben kutuları dekor için kullanıyorum ondan dikkat ederim
Ama şimdi öğrenci olduğum için düşündüm düzü ucuz diye ama iade falan derken 3 5 gün geçecek 3 5 güne piyasa ne olur orası belli değil bideNeredeyse hiç fark yok tek fark kutu tasarımı diyebiliriz V2'nin kutusu daha iyi
Ben kutuları dekor için kullanıyorum ondan dikkat ederim
Neyse iadeyle uğraşmayayım gerek yok dursunV2 de bios güncellenmiştir muhtemelen 3000 serisi ryzen işlemciler için bazı analart modellerinin "max" versiyonlarının çıkması gibi.