Çözüldü✓ Gigabyte B550M - Asrock B550M

akbay64

80+
Reaksiyon skoru
27
Selam arkadaşlar ,

İki anakart arasında kaldım.
Gigabyte B550m DS3H : 3.300 tl
Asrock B550m-Hdv : 2.390 tl

Aralarında nerdeyse 1000 tl var. bu farka F/P olarak değermi ? Diğer bileşenlerden bağımsız olarak ileriye dönük hangisi alınmalı ?

Selam arkadaşlar ,

Gigabyte B550m DS3H : 3.300 TL
Asrock B550m-Hdv : 2.390 TL

Aralarında nerdeyse 1000 TL var. bu farka F/P olarak değermi ? Diğer bileşenlerden bağımsız olarak ileriye dönük hangisi alınmalı ?
Gigabayt 4 ram slotu 2 M2 slotu ve pasif soğutma ile öne geçiyor. Heralde argb girişide yok asrock olanda. Ama asrock markasınada ön yargılı davranmamak lazım. Burda gigabayt modeli daha iyi ama.

Gigabayt 4 ram slotu 2 M2 slotu ve pasif soğutma ile öne geçiyor. Heralde argb girişide yok asrock olanda. Ama asrock markasınada ön yargılı davranmamak lazım. Burda gigabayt modeli daha iyi ama.
tabii ki kağıt üzerinde bakınca gigabyte daha iyi sadece 1000 liraya değer mi onu merak ettim.

bildiğim kadarıyla gigabyte de biraz arıza problemi varmı bende asrock b550m hdv var bios güncellemiştim pc 2 kez açılıyordu bitane daha bios sürümü geldi ona güncelledikten sonra düzelde ryzen 5600x i 4.8ghz ye oc yapmıştım

Selam arkadaşlar ,

Gigabyte B550m DS3H : 3.300 TL
Asrock B550m-Hdv : 2.390 TL

Aralarında nerdeyse 1000 TL var. bu farka F/P olarak değermi ? Diğer bileşenlerden bağımsız olarak ileriye dönük hangisi alınmalı ?
Asrock firması kaliteli bir firmadır fakat iki ürün birbirinin rakibi değildir. B550m ds3 daha kaliteli bir anakarttır aradaki fiyat farkından da bu anlaşılıyor zaten illa asrock almak istiyorsanız asrock b550m pro4 yada atx formda b550 pro 4 modellerine göz atabilirsiniz.

Asrock firması kaliteli bir firmadır fakat iki ürün birbirinin rakibi değildir. B550m ds3 daha kaliteli bir anakarttır aradaki fiyat farkından da bu anlaşılıyor zaten illa asrock almak istiyorsanız asrock b550m pro4 yada atx formda b550 pro 4 modellerine göz atabilirsiniz.
yok belli çakma marklar hariç marka takıntım yok. Anakartı biraz ileriye dönük alıp diğer parçaları 2.el alacağım şimdilik bi zaman sonra 5600 almayı düşünüyorum o yüzden 1000 tl benim için iyi bi para

Geri