ilkersssuygun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 87
secure boot açtım cam kapattım ve ekran gitti kasa çalışıyordu ne yapmalıyım
Evet reisim , çoklu konu açmıssın sanki . Bios pilini çıkar 5-10 dakika bekle geri tak öyle dene .secure boot açtım cam kapattım ve ekran gitti kasa çalışıyordu ne yapmalıyım
Evet reisim , çoklu konu açmıssın sanki . Bios pilini çıkar 5-10 dakika bekle geri tak öyle dene .
hocam Clear CMOS ile düzeliyor mu pili çıkarmadanEvet reisim , çoklu konu açmıssın sanki . Bios pilini çıkar 5-10 dakika bekle geri tak öyle dene .
EvetPC yi yeni aldım hocam çok tedirginim ekran kartını soputuxuyu falan çıkarmama gerek varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya da anakartın başına zarar geldi mi çok endişeleniyorum daha bugün geldi
hocam Clear CMOS ile düzeliyor mu pili çıkarmadan
Deneyin tabi fişten çekin bu işlemi yaparkenmetal bir şey değdirerek halledebilir miyim düzelir mi
YouTube dan video izleyerek birdaha dene . Biraz bekle tekmadan önce . Olmassa bios pilini çıkartıp takcaksın .metal bir şey değdirerek halledebilir miyim düzelir mi
YouTube dan video izleyerek birdaha dene . Biraz bekle tekmadan önce . Olmassa bios pilini çıkartıp takcaksın .
hocam ben mi göremedim anlayamadım tam nerde yazıyo lütfen yardım edin çok tedirgin oldum PC bugün geldiFoto atın hocam. Pinlerin üstünde CLR CMOS tarzı bir şey yazacak. Pili de çıkarabilirsiniz
Sen nereyi atıyon reis sağ alt dedim ben .burada bios yazıyor hocam
hocam ben mi göremedim anlayamadım tam nerde yazıyo lütfen yardım edin çok tedirgin oldum PC bugün geldi
buyrun hocamFoto atın hocam. Pinlerin üstünde CLR CMOS tarzı bir şey yazacak. Pili de çıkarabilirsiniz