Gigabyte b650 UD AX iade etmeli miyim ? Onun yerine anakart önerisi

MYFO

80+
Reaksiyon skoru
3
Normalde eagle modelini indirimde almıştım fakat bana ellerinde kalmadığını b650 ud ax ile değişim isteyip istemediğimi sordular bende o an kabul ettim fakat şu an acaba iade edip 7-8k civarı önerebileceğiniz bir anakarta mı geçsem diye düşünüyorum işlemci r7 7800x3d ekran kartı rx9070 bu arada sinerji den aldım

Sinerji mii zamanında ürün yerine alternatif ürün verme olayı gene yaşanmıştı iade edebiliyor musun peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani eagle modelinede baktım ud ax modelinede sinerji yine kötüsünü vermiş gibi sana verdikleri kart senin istediğinden kötü duruyor

Sinerji mii zamanında ürün yerine alternatif ürün verme olayı gene yaşanmıştı iade edebiliyor musun peki

Yani eagle modelinede baktım ud ax modelinede sinerji yine kötüsünü vermiş gibi sana verdikleri kart senin istediğinden kötü duruyor
Hocam kutusunda duruyor 14 günde süresi var iade edebiliyor olmam lazım edemiyorsamda ikinci elden aldığım fiyatın biraz aşşağısına satarım artık içime sinmedi çünkü 7-8k ya belki biraz daha üstüne önerebileceğiniz anakart var mı acaba ?

Hocam kutusunda duruyor 14 günde süresi var iade edebiliyor olmam lazım edemiyorsamda ikinci elden aldığım fiyatın biraz aşşağısına satarım artık içime sinmedi çünkü 7-8k ya belki biraz daha üstüne önerebileceğiniz anakart var mı acaba ?
İade et
Bunu al

İade et
Bunu al
Bi kaç alternatif de atma şansınız olur mu hocam fiyatı biraz aşabilir

İade et
Bunu al
Bu anakart kablo bağlantıları arkada değil mi? Kasada montajda sorun çıkarmasın

Bu anakart kablo bağlantıları arkada değil mi? Kasada montajda sorun çıkarmasın
Hocam önerilerinize açığım 7-8k belki üstünde de çıkabilirim öneri verebilirseniz ekran kartı ve işlemcimi yazdım kasa konusunda da daha toplamadım sistemi kasam fsp cmt318 diye düşündüm

Hocam önerilerinize açığım 7-8k belki üstünde de çıkabilirim öneri verebilirseniz ekran kartı ve işlemcimi yazdım kasa konusunda da daha toplamadım sistemi kasam fsp cmt318 diye düşündüm
Bakayım bı piyasa da ne var

Hocam sinerji de şu modele değişim talep edin. Bu anakart daha iyi üst farkı ödersiniz ama daha iyi olur zarar etmeden sizin için mantıklı olan

Bakayım bı piyasa da ne var

Hocam sinerji de şu modele değişim talep edin. Bu anakart daha iyi üst farkı ödersiniz ama daha iyi olur zarar etmeden sizin için mantıklı olan
Hocam ekran kartı sığar mı buna

Hocam ekran kartı sığar mı buna
Ekran kartı kasaya sığar mı demek istedin. Anakart her ekran kartı olur

Attığım anakart çoğu kasaya uyumlu

Ekran kartı kasaya sığar mı demek istedin. Anakart her ekran kartı olur

Attığım anakart çoğu kasaya uyumlu
Hocam kasa için sormuştum bakma şansınız var mı benim ilk kasam olacak

Hocam kasa için sormuştum bakma şansınız var mı benim ilk kasam olacak
Hocam fsp cmt318 ATX , matx , itx kadar uyumludur.
Ekran kartı uzunluğu 42cm kadar destekliyor
36cm sıvı soğutma desteği de var

Attığım anakart uyumlu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,162
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt