Gigabyte B650M S2H iyi mi?

Sistek parcalarini yada almak istedigin parcalari soyle ona gore en iyi sekidle sana yardimci olacagim.

Anakartlarin muhendisligi hakkinda az cok bilgi sahibiyim.

Kullanacagin parcalari ve butceni belirtirsen en iyi sekilde yardimci olabilirim 🫡

Sistek parcalarini yada almak istedigin parcalari soyle ona gore en iyi sekidle sana yardimci olacagim.

Anakartlarin muhendisligi hakkinda az cok bilgi sahibiyim.

Kullanacagin parcalari ve butceni belirtirsen en iyi sekilde yardimci olabilirim 🫡
Halihazırda bir sistemim var sadece değiştirmek istiyorum

AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz

Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz x2

Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD

Asus RX 6600 XT Dual OC Edition DUAL-RX6600XT-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ne kadar ayırabilirim tam olarak bilmesem de 6-7k arası ayırabilirim

https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,301550832.html almayı düşünüyorum ve anakart olarak pek bir bildiğim yok tavsiyeleriniz var ise bekliyorum
sakın bulaşma a620 al b650 s2h alma kendim kullandım çektirmediği problem yok + ram soketleri yandı ve bir çok kullanıcısı da memnun değil bulaşma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sakın bulaşma a620 al b650 s2h alma kendim kullandım çektirmediği problem yok + ram soketleri yandı ve bir çok kullanıcısı da memnun değil bulaşma.
asus b650m-k al.

asus b650m-k al.
bende ona bakıyordum şuan tavsiyen için saol

https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,301550832.html almayı düşünüyorum ve anakart olarak pek bir bildiğim yok tavsiyeleriniz var ise bekliyorum
Net bütçeniz ne kadar?
1k daha yukarı çıkabilirseniz bu var

biostar ana kartların şöyle adam gibi türkçe incelemesi olsa gelene geçene öneresim var da korkutuyor ufaktan.
Colorful'dan çok daha güvenilir oldukları kesin hocam.
Muhtemelen de 8 yada 10 fazlı bir anakart bu, aliminyum bloka bakınca öyle görünüyor. ileriye dönük diye düşünerek önermiştim.

asus b650m-k al.
MSI b650m-B iyi midir? peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,484
Üyeler
183,126
Son üye
tyln