ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,851
Ettik iptal yapacağınız satışa başlarım 
Sizde herşeye atlamayın her malın ederi vardır o fiyata verilir mi hiç akıl varEttik iptal yapacağınız satışa başlarım![]()
Aldıktan sonra bakmak alışkanlık olduSizde herşeye atlamayın her malın ederi vardır o fiyata verilir mi hiç akıl var![]()
Kasım da millet çıldırdıAldıktan sonra bakmak alışkanlık oldu![]()
bitmesin diye direk alıp b660m yazsa biraz düşünürdüm ama b660 yazmış yawKasım da millet çıldırdıher yere saldırıyor
Dostum b550 arıyorum bildiğin varmi almaya degerBaya iyi fiyat. Seriden değerlendirin.
![]()
Gigabyte B660 Gaming D4 1700P Vga Hdmi Dp
Gigabyte B660 Gaming D4 1700P Vga Hdmi Dp En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
Ddr5 ile ddr4 arasında %6 lık bir fark var. O ram fiyatlarına para vermeye gerke yok gibi. Ha param çok dersen o ayrı. DDR5 hala geçilebilir gelmiyor bana. Şu video senin birçok soruna cevap olur. İzlemeni tavsiye ederim. Ben 13600k işlemciye ddr4 sistem kurdum. Vatan'da 13600k 7100 tl şu an. Efsane fiyat.ddr5 düşünüyordum anakart ram fiyatları görünce en mantıklı intel geçmek mantıklı gelmeye başladı 12. veya 13. nesil güzel bir indirim işlemci işimi görür gibi bakalım.
Gaming X bu. Ürün doğru.
Öyle temsili fotoğraf mı olur laÜrün fotoğrafı temsili imiş. Yani alt linkteki ürün gelecek aslında.
https://www.akakce.com/anakart/en-u...intel-lga1700-ddr4-atx-fiyati,2032653398.html
Alıntıyı görüntüle
Foto temsili peki b660 niye yazmış b660m yazsa belki düşünürdükÖyle temsili fotoğraf mı olur la
Çok iyiBaya iyi fiyat. Seriden değerlendirin.
![]()
Gigabyte B660 Gaming D4 1700P Vga Hdmi Dp
Gigabyte B660 Gaming D4 1700P Vga Hdmi Dp En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com