GIGABYTE B840M DS3H AMD AM5 mATX ULTRA DURABLE Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE B840M DS3H AMD AM5 mATX ULTRA DURABLE Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Sadece gen5 var diye mi b650m alıcaz şimdi. Çok saçma bir kıyas 5bine anakart alan bir kişinin de gen5 ssd alacağını emin ol sanmıyorum.Asus B650m-k almak bundan daha mantıklı. En azından m2 yuvasında PCIe 5 desteği var. Diğeri de gen 4 destekli. Şu anakartı almanın hiçbir mantığı yok.
Alınacak SSD'nin de anakart kadar fiyatı olur hele ki kaliteli olacaksa...En azından m2 yuvasında PCIe 5 desteği var.
Sonuna kadar katılıyorum.Alınacak SSD'nin de anakart kadar fiyatı olur hele ki kaliteli olacaksa...
Sormaaa sormaaa skxnxıjx3 liralık anakarta 10 liralık gen 5 ssd takmak![]()
Neden takılmıyor? Desteği var sonuçta.3 liralık anakarta 10 liralık gen 5 ssd takmak![]()
Hocam mesele takmak değil gen5 ssd fiyatlarından dolayı ona o parayı verecek adam gidipte b650 almaz neden 3 liralık anakarta 10liralık ssd atsınNeden takılmıyor? Desteği var sonuçta.
Takılır elbette ama benim bütçe dağılımı düşünceme ters. Ortalama bir Gen4 ssd 6-7K okluma yazma sunuyorken gen 5 desteği var diye 3-4K'lık anakartlarda bu özellik belirleyici olmaz diye düşünüyorum, tercih meselesi elbette.Neden takılmıyor? Desteği var sonuçta.