Gigabyte G24F-2 | Bu durum normal mi?

Kanka ghosting test atsana bir de overclock yaptın mı monitöre?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

180 Hz mi yani?
180
165
144
hepsinde var sorun, tek tek denedim. Ghosting testini ekleyeceğim birazdan

şu testi kendi ayarlarında bir yapar mısın eğer ufolar iz bırakarak gidiyor ise büyük bir ghosting sorunu var demek
1680029875763.jpeg

Benim gördüğüm görüntü böyle değil, fotoğraf çekince böyle oluyor telefon kamerası 60fps olduğu içindir büyük ihtimal.
En alttakinde ghosting yok, ortadakinde ve en üsttekinde çok az ghosting var

Kanka ghosting test atsana bir de overclock yaptın mı monitöre?

180 Hz mi yani?
Bir önceki mesajda ghosting testini attım

Son düzenleme:
180
165
144

Alıntıyı görüntüle
Benim gördüğüm görüntü böyle değil, fotoğraf çekince böyle oluyor telefon kamerası 60fps olduğu içindir büyük ihtimal.

Video çekip ufoları takip ederseniz daha iyi anlarız.

180
165
144

Alıntıyı görüntüle

aynı monitor bende var video izlerken hd değil sende de oyle mi

tam olarak bunu söylemek için gelmiştim.Konu sahibi biraz fazla takıntılı sanırım
Fazla takıntılı falan değilim dostum daha öncesinde msi optix g242 kullandım böyle bir sorun yoktu, ayrıca sorduğum kişilerin birçoğu da problemli dedi ben de o yüzden konu açma gereği hissettim

Fazla takıntılı falan değilim dostum daha öncesinde msi optix g242 kullandım böyle bir sorun yoktu, ayrıca sorduğum kişilerin birçoğu da problemli dedi ben de o yüzden konu açma gereği hissettim
kanka video çekip atsana adam öyle bakalım anlarız demiş

sorun falan yok dostum bende de öyle asus vg249q kullanıyorum ki her monitörde öyledir

Ben 3 monitör oldım en son g24 f 2 aldım mous çok hızlı hareket ettirsen normal o ghossing yok zaten ayarlardan overdrive speed çekebilirsin monitörün iki sıkıntısı var ıps glow var rahatsız etmiyor genel de tüm ıps monitörlerde olurve 4k destekli bi monitör olduğu için maalesef pixel yoğunluğu çok biraz 1080p izleyince yakından 720p 960p gibi gösteriyor onun dışında oyunlarda taş gibi güzel gözüküyordu iade etmedim zam geldi zaten ölü pixel ghossing önemlidir benim için ikiside yok

aynı monitor bende var video izlerken hd değil sende de oyle mi
Ben 3 monitör oldım en son g24 f 2 aldım mous çok hızlı hareket ettirsen normal o ghossing yok zaten ayarlardan overdrive speed çekebilirsin monitörün iki sıkıntısı var ıps glow var rahatsız etmiyor genel de tüm ıps monitörlerde olur ve 4k destekli bi monitör olduğu için maalesef pixel yoğunluğu çok biraz 1080p izleyince yakından 720p 960p gibi gösteriyor onun dışında oyunlarda taş gibi güzel gözüküyordu iade etmedim zam geldi zaten ölü pixel ghossing önemlidir benim için ikiside yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,091
Üyeler
174,824
Son üye
zevaluss
Geri