Neler Yeni

GİGABYTE G24F 2 Kendi kendine kontrol panelini açıp ayar yapıyor.

Raxeaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan Demirkol
GİGABYTE G24F 2 monitörüm satın alıp kullanmaya başladıktan 4-5 ay sonra kendi kendine ayar yapmaya başladı, arka tarafında bir adet kontrol panelini açmak için düğme var fakat düğmeye basmadığım halde kendisi kontrol panelini açıp parlaklık falan değiştiriyor, düğmeye dokunana kadar da bunu yapmaya devam ediyor bazen düğme kendi kendine kilitleniyor ve ayar kısmına hiçbir şekilde giremiyorum. Garantiye yollamak istedim fakat malum site (itopya) kargoyu bizim yapmamız gerektiğini kargoda başına bir sorun gelirse de herhangi bir mesuliyet kabul etmediklerini söylediler bu yüzden yollamadım sürekli olmuyor ama bazen kendi kendine oyun içindeyken bunu yapması aşırı derece can sıkıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Musa Bulaklı
GİGABYTE G24F 2 monitörüm satın alıp kullanmaya başladıktan 4-5 ay sonra kendi kendine ayar yapmaya başladı, arka tarafında bir adet kontrol panelini açmak için düğme var fakat düğmeye basmadığım halde kendisi kontrol panelini açıp parlaklık falan değiştiriyor, düğmeye dokunana kadar da bunu yapmaya devam ediyor bazen düğme kendi kendine kilitleniyor ve ayar kısmına hiçbir şekilde giremiyorum. Garantiye yollamak istedim fakat malum site (itopya) kargoyu bizim yapmamız gerektiğini kargoda başına bir sorun gelirse de herhangi bir mesuliyet kabul etmediklerini söylediler bu yüzden yollamadım sürekli olmuyor ama bazen kendi kendine oyun içindeyken bunu yapması aşırı derece can sıkıyor.
Bendede GİGABYTE G27F 2 vardı. Geçenlerde ekranında bozulmalar oldu. İtopyadan almıştım. Kutu içeriği tamdı ve yurtiçi kargo ile garantisine yolladım. Sen neden yollayamadın onu anlamadım. Kutusunda eksik mi var?

Raxeaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan Demirkol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede GİGABYTE G27F 2 vardı. Geçenlerde ekranında bozulmalar oldu. İtopyadan almıştım. Kutu içeriği tamdı ve yurtiçi kargo ile garantisine yolladım. Sen neden yollayamadın onu anlamadım. Kutusunda eksik mi var?
kutusunda eksik yok hocam kutu içeriği falan zaten tam fakat kargoda kırılma durumunda sorumluluk kabul etmiyorlarmış açıkcası bundan çekindim

Raxeaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan Demirkol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargoda kırılması vs. kargo şirketinin sorumluluğunda olmaz mı aslında?
Bilemiyorum hocam kargo şirketi ne derece sorumluluk kabul eder + olarak itopyadan aldığım hesabı hatırlamıyorum garanti kağıdı falan duruyor fakat hesap bilgilerini hatırlamıyorum bir türlü bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,599
Üyeler
172,521
Son üye
damper112
Top Bottom