Neler Yeni

Gigabyte g24f-2 nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Rammus
İtopyada 4300 TL sizce bu fiyata alınır mı ıps glow ölü pixel ghosting gibi sorunlar olur mu forumda çokça önerildiğinin farkındayım ama yinede sormak istedim daha iyi önerileriniz varsa bütçe en fazla 5000
Knk bende sen gibi düşündüm ve bu monitörü aldım ve çok memnunum ben 23.8" Aldım ghosting yoktu ve ışık sızmasıda yaşamadım güzel monitördür

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
Casper İle Karıştırma İşte Orda Hata Yaparsın .

@Cetcik
Kardeşim lütfen biraz daha açık konuş hiçbir şey anlamadım ghosting rahatsız edecek/gözle görülecek seviyede olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk bende sen gibi düşündüm ve bu monitörü aldım ve çok memnunum ben 23.8" Aldım ghosting yoktu ve ışık sızmasıda yaşamadım güzel monitördür
Bir çok kişi ölü pixel var demiş itopya iade yapıyor mu 1 tane bile ölü pixel olsa

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Emre
Kardeşim lütfen biraz daha açık konuş hiçbir şey anlamadım ghosting rahatsız edecek/gözle görülecek seviyede olur mu

Bir çok kişi ölü pixel var demiş itopya iade yapıyor mu 1 tane bile ölü pixel olsa
İade almıyoruz dediler 5 tane falan ölü piksel olması gerekiyormuş sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Rammus

Bende ölü piksel çıkmadı ama ben itopyada stok bitmiş olduğu için hepsi buradadan aldıydım heralde

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Gerçek
Ben aldım dün geldi ama kutusu açmadım daha.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
İbrahim mesut tekin
İtopyada 4300 TL sizce bu fiyata alınır mı ıps glow ölü pixel ghosting gibi sorunlar olur mu forumda çokça önerildiğinin farkındayım ama yinede sormak istedim daha iyi önerileriniz varsa bütçe en fazla 5000
Hocam aynı monitörü 5 aydır kullanıyorum genel olarak güzel fakat benim monitör gün geçtikçe panel sıkıntısı yaşamaya başladı ekran gidip geliyordu önce sonra da ekranda dikey ve yatay çizgiler çıkmaya başladı ekrana bastırınca falan geçiyordu ama sürekli bu tür sorunlar yaşamaya başlamıştım son iki ayda. Üstelik bu monitörde ölü pixel sıkıntısı da fazla benim tavsiyem MSİ yada ASUS marka bir monitör alman olacaktır.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
İtopyada 300 yazıyor yanlışınız olmasın

Ghosting var mı ghosting Benim için çok önemli
Ghosting yok denecek kadar az.

Neredeyse 1,5 yıldır kullanıyorum, ilk alanlardanım. Hatta bozulmuştu 40 gün önce garantiye gönderdim, 5-6 gün önce garantiden geldi sıfır olarak 2. kez sıfır kutu açtım, ona rağmen ölü pixel çıkmadı.

eyüp k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eyüp
6 7 aydır kullanıyorum bence gayet alınabilir bir monitor.
sadece low blue filter uygulama ıle kullanabılıryorsun. onu da indirdim ama çalışmıyor. belki dp kablo ile denermek gerekir bilmiyorum.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
Bende ölü piksel çıkmadı ama ben itopyada stok bitmiş olduğu için hepsi buradadan aldıydım heralde
Stokta şuan oradan alıcam

Ghosting yok denecek kadar az.

Neredeyse 1,5 yıldır kullanıyorum, ilk alanlardanım. Hatta bozulmuştu 40 gün önce garantiye gönderdim, 5-6 gün önce garantiden geldi sıfır olarak 2. kez sıfır kutu açtım, ona rağmen ölü pixel çıkmadı.
Hocam konuyla alakasız ama merektan soruyorum valorant rankınız nedir

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Stokta şuan oradan alıcam

Hocam konuyla alakasız ama merektan soruyorum valorant rankınız nedir
Yüce-İmmo eloda oynuyordum fakat şuan tüm ekipmanlarımı yeniledim akışma sürecindeyim Dia rankım.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
Yüce-İmmo eloda oynuyordum fakat şuan tüm ekipmanlarımı yeniledim akışma sürecindeyim Dia rankım.
Bende 60 Hz yüce ikiyim ama daha fazla çıkamıyorum cidden ekipman üstünlüğü bu oyunlarda çok önemli inşallah bu monitörü aldıktan sonra radiant olucam e-spor hedefim var

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Bende 60 Hz yüce ikiyim ama daha fazla çıkamıyorum cidden ekipman üstünlüğü bu oyunlarda çok önemli inşallah bu monitörü aldıktan sonra radiant olucam e-spor hedefim var
İllaki vardır fakat 60Hz ile İmmo 2 olan arkadaşım da var. Önemli olan Aim ve Gamesens. Ayrıca E-Spor çok getirisiz bir şey boşuna hedefleyip hayatınızı mahvetmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,595
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian