Neler Yeni

Çözüldü✓ Gigabyte G24F-2 vs AOC 24G2SPU/BK

ewes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes yıldırım
Başlık'da belirttiğim gibi Bu iki model arasında kaldım bi kaç forum diyor aoc al renkleri güzel bi kaç forumda aoc osd eski ghosting sorunu oluyor diyor diğer marka olan G24F-2 modeli olan bu monitör hakkında ise ışık sızması ghosting var diyorlar Günlerdir Aklımı yitirceğim lütfen yardım edin siz ne diyorsunuz NOT:Bütçem 5200TL'dir eğer tavsiye olursa bu fiyat dikkat ediniz

Krasssen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emirhan
Başlık'da belirttiğim gibi Bu iki model arasında kaldım bi kaç forum diyor aoc al renkleri güzel bi kaç forumda aoc osd eski ghosting sorunu oluyor diyor diğer marka olan G24F-2 modeli olan bu monitör hakkında ise ışık sızması ghosting var diyorlar Günlerdir Aklımı yitirceğim lütfen yardım edin siz ne diyorsunuz NOT:Bütçem 5200TL'dir eğer tavsiye olursa bu fiyat dikkat ediniz
bende 3 gündür araştırıyordum aoc tavsiye edildi itopya üzerinden satın aldım yarın gelicek inşallah

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,419
İsim
Emre siyah
aoc kesinlikle renkleri iyi gecikmesi iyi ve ghosting yok diye biliyorum . gigabyte o modelinde bobinlerden ses geldiği söylenmiş

ewes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende 3 gündür araştırıyordum aoc tavsiye edildi itopya üzerinden satın aldım yarın gelicek inşallah
Bende aynı site üzerinden alcam fakat garanti süreçi biraz uzunmuş eğer bi sıkıntı olursa bilmiyorum

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
AOC olanı kullanıyorum ben de arada kalmıştım ama hoparlörü var ve displayport kablosu veriyor diye AOC almıştım. Pişman değilim, ghosting yok. Işık sızması her IPS monitörde olduğu kadar var. Benim de en büyük şikayetim OSD eski olması. Tak tak tak tuşla kontrolü çok zor. Joystick olsaymış keşke.

Bu arada bu iki modeli kıyaslaması için @Abdullah Hacıgül beye instagramdan DM atmıştım. Bu konuyu da görmesini isterim herkesin kıyasladığı 2 monitörü karşılaştırırsa çok iyi olur :)

ewes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes yıldırım
AOC olanı kullanıyorum ben de arada kalmıştım ama hoparlörü var ve displayport kablosu veriyor diye AOC almıştım. Pişman değilim, ghosting yok. Işık sızması her IPS monitörde olduğu kadar var. Benim de en büyük şikayetim OSD eski olması. Tak tak tak tuşla kontrolü çok zor. Joystick olsaymış keşke.
Ufo ghosting test paylaşırmısın eğer müsaitsen tek tük buldum onunla ilgili

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Bu arada bu iki modeli kıyaslaması için @Abdullah Hacıgül beye instagramdan DM atmıştım. Bu konuyu da görmesini isterim herkesin kıyasladığı 2 monitörü karşılaştırırsa çok iyi olur :)
AOC G-Menu ve I-Menu programlarını indirmeni tavsiye ederim. OSDye gerek kalmadan ayarları programdan yapabiliyorsun. G-Menu daha detaylı benim ayarlarım sabit olduğu için çok kullanmıyorum. I-Menu daha basit sadece parlaklığı ayarlamak için kullanıyorum daha pratik.

ewes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes yıldırım
peki bi sorum daha olacak Aoc'da G-Sync var fakat bende rx6600xt ekran kartı var doğal olarak bu ekran kartı ile çalışmıyacak free sync varmı

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
peki bi sorum daha olacak Aoc'da G-Sync var fakat bende rx6600xt ekran kartı var doğal olarak bu ekran kartı ile çalışmıyacak free sync varmı
Freesync yazılımsal bir şey o yüzden çoğu monitörde vardır. Gsync için çip gerekiyor sanırım.

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
aoc kesinlikle renkleri iyi gecikmesi iyi ve ghosting yok diye biliyorum . gigabyte o modelinde bobinlerden ses geldiği söylenmiş
kim söylediyse yalan söylemiş en ufak bir ses yok

ewes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes yıldırım
Durun yine kafam karıştı :D

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
kim söylediyse yalan söylemiş en ufak bir ses yok
Hocam yalan söylememiştir karışıklık olmuştur muhtemelen. G24F lerde sorun mevcut, G24F-2 lerde sorun yok. Bende de cihaz mevcut, size katılıyorum sorun yok.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • 2x2W hoparlör var. G24F-2'de yok.
  • Pivot özelliği var. G24F-2'de yok.
  • USB Hub var. G24F-2'de yok.
  • Maksimum parlaklığı G24F-2'den daha yüksek.
  • Renk gamutu olarak G24F-2'den daha iyi.
  • Kontrast olarak G24F-2'den daha yüksek.
  • GtG olarak 24G2SPU daha iyi.
  • Input Lag olarak 24G2SPU daha iyi.
24G2SPU komple daha iyi bir monitör. Tüm bunların yanında ölü piksel ihtimali G24F-2 kadar yüksek değil.

Top Bottom