Vallahi sen söyleyince bi mantıklı geldi de iade edebilirsin ölü piksel gibi bişey çıkarsa şahsen ben aldığım monitörde öyle bişey olmasıni istememŞeyi düşünüyorum. O kadar çok satıldı ki iade gelen ölü pikselli ürünleri uygundan veriyor olabilirler mi
itopya ve iade etmek öyle miVallahi sen söyleyince bi mantıklı geldi de iade edebilirsin ölü piksel gibi bişey çıkarsa şahsen ben aldığım monitörde öyle bişey olmasıni istemem
Olmuyor mu hocam anlamadım sıkıntı mi çıkarıyorlar?itopya ve iade etmek öyle mi
G27QC vereyim sana. (A değil) bende satıp daha fazla hz veren moniör almayı düşünüyorumR5 5600 - 6700XT İkilisi var. 2K Monitör bekliyorum. Olmasa bunu kestirmiştim gözüme.
Konum neresi hocam. bu tarz alışverişleri elden alma taraftarıyımG27QC vereyim sana. (A değil) bende satıp daha fazla hz veren moniör almayı düşünüyorum
İtopya'da iade ve ölü piksel konusunda çok şikayet var.Olmuyor mu hocam anlamadım sıkıntı mi çıkarıyorlar?
Acıbadem subesiyle aramda yarim saatlik yol var bende elden almayi dusunuiyodum zaten olu piksel testi yapmak icinKonum neresi hocam. bu tarz alışverişleri elden alma taraftarıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
İtopya'da iade ve ölü piksel konusunda çok şikayet var.
Ben 2 tane aldım 4700 den ikisindede kocaman 1 adet ölü piksel çıktı. İade ettim. Muhtemelen dediğin gibi... itopyadan bidaha bir şey almam net ölü piksel garantili...Şeyi düşünüyorum. O kadar çok satıldı ki iade gelen ölü pikselli ürünleri uygundan veriyor olabilirler mi
Antalyadayım kankamKonum neresi hocam. bu tarz alışverişleri elden alma taraftarıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
İtopya'da iade ve ölü piksel konusunda çok şikayet var.
6 7 ay önce 3.5k ya satılırken de bu yorumlar vardı. Ben aldım 0 sıkıntıŞeyi düşünüyorum. O kadar çok satıldı ki iade gelen ölü pikselli ürünleri uygundan veriyor olabilirler mi