Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Gigabyte Gaming OC RX 9070 16 GB 28.999 TL

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,236
İsim
kilan embappe
Stok gelmeyecek. Gaming gendeki 37bine satılanlar bile bitti. 11 saat önce attığım resimde 35.295 TL. Şimdi tekrar bak.

Alıntıyı görüntüle
Gelmeme ihtimali yok. Şu an PC Bileşenleri satan birincil satıcıların hiçbirinde stok yok. Ayrıca düşük model ekran kartı modellerinin de stok yok. Akakçede 39K olmuş en ucuzu. Bu fiyat mümkün mü?

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Mehmetcan
Kasım indirimlerinde alın dedik. Yılbaşı indirimlerinde alın dedik. 2025e girince zamlar gelecek dedik geldi. Şimdi de dolara bağlı zamlar geldi. 100 tane indirim konusu açtım. Kendim 50bine 5070 Ti aldım. Türkiye'de ne kadar erken alırsanız o kadar ucuza alırsınız diye bir söz vardır. 19 Mart 2025 tarihine kadar halen bilgisayarınızı ekran kartınızı almayıp fiyatların düşmesini beklediyseniz diyecek bir şey kalmadı.
Hocam aldığınız 5070Tİ modelini bilmiyorum ama daha düne kadar 42K'dan başlıyordu Şuan'da 46K'dan başlıyor

Yani her türlü zararda gibisiniz eğer Asus Tuf gibi üst model almadıysanız 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msrp fiyatını baz almamaniz gerektiğini ne zaman öğreteceğiz size o sadece tavsiye edilen satış rakamı şuan fabrikalar o rakama mal edemiyor ürünü fahiş fiyat falan yok avrupadada böyle 9070xtler 900 eurodan gidiyor istediğin kadar konuş almadiginiz her gün zararınıza

Hala umut satıyorsun sizin tren çoktan geçti gidin bari ikinci elde ucuz kapatmaya çalışın yoksa geçmiş olsun
Ya Lütfen kes artık sen ya ne boş yaptın tamam en bilen en zeki sensin

Sana Resmi belgeler/oranlar ile ABD ve AB'deki Satılan kartların fiyatları satıcıların Kendi paylaştığı Söylediği şeyleri vs. Her şeyi anlattım ama sen hâla İnkar ediyorsun Yani AMD CEO'su çıkıp Hayır RX 9070XT'ler TR'de Vergi dahil 27K'dan başlamalıydı en giriş segment ve ilk parti modeller Dese Onu bile İnkar edeceksin boş ver ben sana bir şey anlatmayacağım artık

"Yapılan en büyük Savaş Cahil ile yapılan Savaştır"

Son düzenleme:

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,187
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Gelmeme ihtimali yok. Şu an PC Bileşenleri satan birincil satıcıların hiçbirinde stok yok. Ayrıca düşük model ekran kartı modellerinin de stok yok. Akakçede 39K olmuş en ucuzu. Bu fiyat mümkün mü?
Bugünkü fiyat doların yükselmesinden kaynaklanıyor.

nirvana08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Cihan G.
Msrp fiyatını baz almamaniz gerektiğini ne zaman öğreteceğiz size o sadece tavsiye edilen satış rakamı şuan fabrikalar o rakama mal edemiyor ürünü fahiş fiyat falan yok avrupadada böyle 9070xtler 900 eurodan gidiyor istediğin kadar konuş almadiginiz her gün zararınıza

Hala umut satıyorsun sizin tren çoktan geçti gidin bari ikinci elde ucuz kapatmaya çalışın yoksa geçmiş olsun
Ne umudu birader 30 bin lansmanı olan kart 1 haftada 15 bin zamlanır mı stok yok işte boş boş konuşuyorsunuz bu kart bir tek bugün mü zamlandı stok yokluğundan her gün zam yedi bu kart haklıyım demek için her haltı savunuyorsunuz

turnão

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mustafa Tuna
Ne umudu birader 30 bin lansmanı olan kart 1 haftada 15 bin zamlanır mı stok yok işte boş boş konuşuyorsunuz bu kart bir tek bugün mü zamlandı stok yokluğundan her gün zam yedi bu kart haklıyım demek için her haltı savunuyorsunuz
lansmanı 30 diyorsun rtx 5080 lansmani 45di almadım şuan 60dan aşağı alabiliyor muyum bak bakalım ben olması gerekenle ilgilenmiyorum mevcut koşulları yorumluyorum

Hocam aldığınız 5070Tİ modelini bilmiyorum ama daha düne kadar 42K'dan başlıyordu Şuan'da 46K'dan başlıyor

Yani her türlü zararda gibisiniz eğer Asus Tuf gibi üst model almadıysanız 😁

Ya Lütfen kes artık sen ya ne boş yaptın tamam en bilen en zeki sensin

Sana Resmi belgeler/oranlar ile ABD ve AB'deki Satılan kartların fiyatları satıcıların Kendi paylaştığı Söylediği şeyleri vs. Her şeyi anlattım ama sen hâla İnkar ediyorsun Yani AMD CEO'su çıkıp Hayır RX 9070XT'ler TR'de Vergi dahil 27K'dan başlamalıydı en giriş segment ve ilk parti modeller Dese Onu bile İnkar edeceksin boş ver ben sana bir şey anlatmayacağım artık

"Yapılan en büyük Savaş Cahil ile yapılan Savaştır"
rtx 5080in 40-45kya satılması lazım hadi bana bu fiyattan sattirsana

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Batuhan Altunay
lansmanı 30 diyorsun rtx 5080 lansmani 45di almadım şuan 60dan aşağı alabiliyor muyum bak bakalım ben olması gerekenle ilgilenmiyorum mevcut koşulları yorumluyorum

biz okadar söyledik ilk çıktığında aldık diye laf ettiler nvidia ucuza satsa satıcı izin vermez satıcı ucuza satsa ülke izin vermez bakın mesela bugün olanlar gibi her şey %10 20 zamlandı bi anda :D bırakın hocam bunlara bişey anlatılmaz bi ömür şu fiyata satılması lazım diyip duracaklar ben 1.5 aydır kartın keyfini çıkarıyorum

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Mehmetcan

Ya ne anlatıyon Nvidia İle AMD'yi bir tutuyorsan Zaten sorun sende

Apple yıllardır Donanım olarak Samsun'dan daha düşük özelliklere sahip telefonlarını Samsung'dan pahalıya satıyor ve Ekemek peynir gibi gidiyor değil mi Nvidia'da bunun gibi ne kadar pahalı olsa gidiyor ve marka bu yüzden fırsatçılar artırıyor

Ayrıca RTX 5090'dan TR'ye Sadece 15 kart geldi oda toplam diğer 5000 serilerinde böyle az geldi bu yüzden faiş fiyatlara satılıyor çünkü stok yok

Hocam boş verin boş çar bu adam Sorunlu Muhtemelen satıcı

turnão

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mustafa Tuna
Ya ne anlatıyon Nvidia İle AMD'yi bir tutuyorsan Zaten sorun sende

Apple yıllardır Donanım olarak Samsun'dan daha düşük özelliklere sahip telefonlarını Samsung'dan pahalıya satıyor ve Ekemek peynir gibi gidiyor değil mi Nvidia'da bunun gibi ne kadar pahalı olsa gidiyor ve marka bu yüzden fırsatçılar artırıyor

Ayrıca RTX 5090'dan TR'ye Sadece 15 kart geldi oda toplam diğer 5000 serilerinde böyle az geldi bu yüzden faiş fiyatlara satılıyor çünkü stok yok

Hocam boş verin boş çar bu adam Sorunlu Muhtemelen satıcı
birader adamlar zaten sana 5070ti muadili kartı en az 100 Euro yani 5000tl aşağı veriyor sen alma ben alırım undervolt ile kart 5080i geçiyor bazı oyunlarda
biz okadar söyledik ilk çıktığında aldık diye laf ettiler nvidia ucuza satsa satıcı izin vermez satıcı ucuza satsa ülke izin vermez bakın mesela bugün olanlar gibi her şey %10 20 zamlandı bi anda :D bırakın hocam bunlara bişey anlatılmaz bi ömür şu fiyata satılması lazım diyip duracaklar ben 1.5 aydır kartın keyfini çıkarıyorum
ağlasın dursunlar sabaha kadar kart kasamda takılı 30a aldım belki çok isterlerse bı tanesine 40a veririm 😂

nirvana08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Cihan G.
Ekran kartı ekmek değil su değil elinde iyi kötü kart olan adam bekler almaz çok da umrumdaydı 50-60 bin yazmaları. 3080 kullanıyorum en fazla 9000 serisini es geçer diğer seriyi beklerim kimseyi boşa zengin etmenin alemi yok 27 bine satılması gereken karta 40 veren düşünsün

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Mehmetcan
Uygunsuz davranış
birader adamlar zaten sana 5070ti muadili kartı en az 100 Euro yani 5000tl aşağı veriyor sen alma ben alırım undervolt ile kart 5080i geçiyor bazı oyunlarda
Hocam KB ama Zihinsel Problemli misiniz Alzheimer sınız galiba doktora bir görünün

Ben size zaten o kadar dedim RX 9070XT 33K'yı hak eden bir kart zaten ama 27K'dan başlaması gerekirken 33K'dan başlaması doğru değil diyorum

Ayrıca 40K RX 9079XT almak yerine RTX 5070Tİ çok daha mantıklı Nvidia>AMD sadece AMD F/P bir kart yoksa yazılım/Kalite vs. Nvidia daha iyi bir birimizi kandırmayalım he bunun için 10K fark verilir mi hayır ama radao fark
3-5K'ya düşerse evet değer vs.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Melih Baygör
düz 9070 25k, xt ler maksimum 35k olmalı. bu fiyatın üstüne almayın aldırmayın arkadaşlar. dolar dalgalandı diye yüzde 30 zam yapan firmalara ancak bu şekilde ders verebiliriz. siz aldıkça onlar da 100k bile yapar fiyatları.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Mehmetcan
düz 9070 25k, xt ler maksimum 35k olmalı. bu fiyatın üstüne almayın aldırmayın arkadaşlar. dolar dalgalandı diye yüzde 30 zam yapan firmalara ancak bu şekilde ders verebiliriz. siz aldıkça onlar da 100k bile yapar fiyatları.
Keşke anlasalar hocam nerde bı üstünüzde yanıt verdiğim adama bakın Yok adam ölümüne savunuyor fiyatları 35K'ya ucuz diyor 😂

Ben size olacakları söyleyeyim stok geldiğinde en giriş segment 2 fanlı Sapphire Pluse modeli 34K'dan başlayacak ve insanlar 36-37K'ya Sapphire Pure gibi 3 fanlı orta model alacak

Çünkü kendileri fiyat analiz edecek beyin yok ucuz diyenleri dinliyorlar

Top Bottom