Neler Yeni

🔥İndirim ASROCK RX 9070 XT Taichi 39.999₺

CloverSitaN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Başlık altında zorlayan arkadaşlar. Boşuna zorluyorsunuz. Satıcılar sizin enayiliğinizi bildiği için istediği fiyatları yazıyor sonra da indirim diye bindirimleri dayıyor. Siz de dünden razı olarak dolandırılıyorsunuz. 40000 tl’ye 5070ti bulunabiliyorsa bu karta 40000 lira vermek net enayiliktir kimse kusura bakmasın. Hiç bir zaman nvdia kalitesinde görüntü oluşturamayacak, hiç bir zaman nvdia kadar oyun desteğine sahip olamayacak bir kart mecburen çıkış fiyatının altında satılmak zorunda. Hype geçince göreceğim sizi 😂
yok hocam anlatamazsın dolardan bağımsız olarak 30k'lık kartlar minimum 38'e çıkmış. Burada hala daha da artacak denilip millet gazlanıyor. Neyse alanlara hayırlı olsun diyelim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdem Ayan
Normal şartlarda iyi kartların stokları bir günde tükendi hep bu kart akakçeye göre 22sinde listelenmiş bu fiyattan ve hala tükenmemiş müthiş fiyat ve en tepe modelse diğer kartlar gibi yok satması gerekmez miydi insan kıllanıyor açıkçası.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
Mehmetcan
Almayın Aldırmayın Bu fiyatlara sakın Bu fiyata asla alınmaz AMD'nin en tepe kartı Sapphire Nitro+'dır O bile 36'dan satılmıştı dolar olayı falan oldu ama o bile 40K olmaz
Kısaca almayın

(2-3 Ay sonra Gelip Alınmaz diyenler noldu vs. diyeceklere söylüyorum Dolar Aniden 40 üstü görürse o ayrı şimdi için konuşuyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
B.
Şu anda hepsiburada da 2 adet stok mevcut, vade farksız birçok karta 6 taksit avantajı da cabası. Ben de az önce bir adet sipariş verdim, sepete özel %5 indirim ve 1.000 TL indirim kodu ile düz 39K'ya almış oldum. Alacak varsa indirim kuponuna dikkat etsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,445
Üyeler
172,674
Son üye
ibragah34
Top Bottom