Gurkanpiro
80+ Platinum
kurumsal bir firma itopya gamingen gibi düşünebilirsin güveniliirsatıcı nasıl güvenilir mi?
kurumsal bir firma itopya gamingen gibi düşünebilirsin güveniliirsatıcı nasıl güvenilir mi?
psu patlar knkArkadaşlar selam, 12400f ve 650w psum var. Monitörüm 2k 240hz. Bu ekran kartını alsam 2k da darboğaz yer miyim? Ayrıca psum yeter mi ?
İtopyada bu model mi vardı daha pahalıdır muhtemelen![]()
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Karti | ITOPYA
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile GV-R9070XTGAMING OC-16 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Tebilon stoğu bitti
Edit: bununda stok bitti
3 saattir stokta hocam ben çıktığı gibi aldımMillet nakit verip çatır çatır stok bitirdi para yok derler sorsan
Taksit olayını abartıyorsunuz peşininiz varsaArkadaş hiç taksit yok full vade farkı var.
Şu zamanda Peşin 30 bin vermem karta şahsen hb 9 taksit vade farksız sattı 9 ayda 30 bin vermekle birden vermek arasında çok büyük fark var 9 ay altın dolar yapsan parayı en kötü 5-6 bin cebinde kalırİtopyada bu model mi vardı daha pahalıdır muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 saattir stokta hocam ben çıktığı gibi aldım
Taksit olayını abartıyorsunuz peşininiz varsa
Katılmıyorum peşin parayı bağlamak bana saçma geliyorİtopyada bu model mi vardı daha pahalıdır muhtemelen
3 saattir stokta hocam ben çıktığı gibi aldım
Taksit olayını abartıyorsunuz peşininiz varsa
Dolar ve euro zaten yapacağı kadar zirve yaptı normalde böyle düşünebilirim ve hb verdiği model üzerine 4 bin vermeyi bile tercih ederdimŞu zamanda Peşin 30 bin vermem karta şahsen hb 9 taksit vade farksız sattı 9 ayda 30 bin vermekle birden vermek arasında çok büyük fark var 9 ay altın dolar yapsan parayı en kötü 5-6 bin cebinde kalır
şuan var 32 den![]()
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Karti | ITOPYA
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile GV-R9070XTGAMING OC-16 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Tebilon stoğu bitti
Edit: bununda stok bitti
Zaten alanların bir kısmı al sata aldı 2-3 bin üstüne koyup satmaya ancak birkaç aya fiyatı düşer bu kartların AMD de Nvidia kadar stok sorunu olacağını da düşünmüyorum al sata alanın elinde patlar büyük ihtimalleKatılmıyorum peşin parayı bağlamak bana saçma geliyor